Handbal, een dynamisch en snel spelletje !
Handbal, een dynamisch en snel spelletje ! Marcel Borne

Ruimte voor nieuw handbaltalent bij SV Lotus !

19 juni 2018 om 12:47 Sport/sport Deel je nieuws

Hanbalvereniging Lotus in Hoofddorp timmert al enkele jaren flink aan de weg. Mede door de successen van de handbaldames tijdens de EK, WK en Olympische Spelen is de populariteit van het dynamische en snelle spelletje flink toegenomen.

Op dit moment heeft Lotus zo'n 11 jeugdteams en 5 seniorenteams in de diverse competities. Afgelopen jaar is Lotus gestart met een ambitieus plan om middels een verregaande profesionalisering van de trainingsopbouw en -faciliteiten binnen 5-10 jaar op minimaal Hoofdklasse niveau te spelen. Gezien de forse aanwas van talentvolle jeugdspelers lijkt deze ambitie ook zeker haalbaar.

Hoewel het huidige seizoen alweer ten einde is, zijn de voorbereidingen voor volgend jaar alweer in volle gang. Het is daarom een uitgelezen kans voor nieuwe enthousiaste leden om in te stromen in de diverse teams. In alle teams is nog ruimte voor nieuwe spelers, maar met name voor de meisjes B (leeftijd 15-16 jaar) zijn wij nog op zoek naar een aantal nieuwe speelsters en/of een keepster. Dit team speelt al enkele jaren samen en heeft de afgelopen jaren een fantastische ontwikkeling doorgemaakt. Komend seizoen wordt deze lijn doorgezet en gaan zij strijden voor het kampioenschap in de regio. 

Ben je enthousiast en wil je meer weten over de mogelijkheden om bij Lotus te komen handballen ? Stuur dan een mail naar svlotus.tc@gmail.com.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie