Lars Huijer (archieffoto)
Lars Huijer (archieffoto) Jos van Rooijen

Verkeerde start voor Pioniers in drieluik tegen DSS

22 juni 2018 om 16:47 Sport/sport

HOOFDDORP Hoofddorp Pioniers is donderdagavond onfortuinlijk begonnen aan het drieluik tegen DSS. In Haarlem werd maar één keer gescoord: in de zevende inning en het punt was voor de thuisploeg. In de twee innings die nog volgden, slaagden de Hoofddorpers, spelend onder leiding van hoofdcoach Mervin Gario, er niet in om de achterstand weg te werken.

De Hoofddorpers gingen naar Haarlem met een duidelijke doelstelling: laten zien dat het grote verlies op dinsdagavond tegen L&D Amsterdam (5-18) een incident was. De gedrevenheid leidde echter niet tot veel goed slagwerk en al helemaal niet tot spelers die over de thuisplaat liepen. Na negen innings konden de scoorders hij Hoofddorp stoppen bij 3, terwijl DSS er slechts 5 achter hun naam kregen. Aan Hoofddorpzijde was Lars Huijer de startend werper en Sander Helmendach voor DSS.

Het punt in de zevende inning viel overigens toen er al twee man uit waren en DSS-speler van Erk profiteerde van een verkeerde aangooi en een honkslag.

Hoofddorp staat zaterdag opnieuw tegenover DSS maar dan in het stadion aan de Nieuwe Molenaarslaan. Start 13 uur. Voor zondag staat de derde wedstrijd gepland. In Haarlem.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie