Stichting Prakkie Hoofddorp zoekt Algemeen Bestuurslid
Stichting Prakkie Hoofddorp zoekt Algemeen Bestuurslid SPH

GEZOCHT : Algemeen Bestuurslid bij Stichting Prakkie Hoofddorp

4 december 2022 om 20:19 Overig Deel je nieuws

GEZOCHT:

Algemeen Bestuurslid bij Stichting Prakkie Hoofddorp

Functieomschrijving:

Ter versterking van het bestuur is Stichting Prakkie Hoofddorp op zoek naar een algemeen bestuurslid dat graag een deel van zijn/haar tijd beschikbaar stelt aan de realisatie van onze doelstellingen. Deze zijn te vinden op www.prakkiehoofddorp.nl

Taken en verantwoordelijkheden:

Het algemeen bestuurslid ondersteunt en beslist met de overige bestuursleden. Er wordt hierbij gekeken naar de wensen en talenten van het algemeen bestuurslid. In samenspraak met de collega-bestuursleden wordt aan deze nieuwe functie vorm gegeven.

Werkwijze en tijdsbesteding:

Het bestuur vergadert eens per maand/ 6 weken. Zo nodig komt het bestuur voor tussentijds overleg bijeen. Daarnaast onderhoudt het bestuur contact via telefoon, WhatsApp of per mail. Werkwijze en tijdsbesteding van deze nieuwe functie worden in nader overleg afgesproken.

 

Tot slot:

Stichting Prakkie Hoofddorp is een vrijwilligersorganisatie en dus krijgen bestuursleden net als alle vrijwilligers geen betaling of andere vergoeding voor hun werkzaamheden. Eventuele zakelijke onkosten komen wel in aanmerking voor vergoeding. Alle bestuursleden moeten beschikken over een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) welke zal worden aangevraagd door de Stichting Prakkie Hoofddorp.

 

Geïnteresseerd?

Stuur een korte motivatie naar : bestuur@prakkiehoofddorp.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie