Wandel mee tijdens Grand Tour du Haarlemmermeer
Wandel mee tijdens Grand Tour du Haarlemmermeer Team Sportservice Haarlemmermeer

Team Sportservice sluit zomer af met groots wandelevenement

14 augustus 2018 om 14:54 lokaal Deel je nieuws

HOOFDDORP – Wandelen is gezond voor lichaam en geest en een van de populairste lessen van Team Sportservice Haarlemmermeer. Genoeg reden dus om de zomervakantie af te sluiten met een groots wandelevenement, de Grand Tour du Haarlemmermeer, op woensdag 29 augustus 2018 in Hoofddorp.  

 

“Samen wandelen is het leukst”, kan docent Oscar Soethout van Team Sportservice Haarlemmermeer enthousiast beamen. “We hebben het gehele jaar door wekelijks tien wandelgroepen. Die deelnemers zijn enthousiaste en trouwe wandelaars. Ik ben er van overtuigd dat we nog meer inwoners van Haarlemmermeer kunnen motiveren om (meer) te bewegen met dit initiatief.”

 

Tijdens de Grand Tour du Haarlemmermeer staat het plezier in bewegen voorop. Daarom stippelt Team Sportservice Haarlemmermeer een route uit van drie, tien en zestien kilometer door en rondom Hoofddorp. Zo kan elke deelnemer zelf bepalen hoe ver, maar ook hoe hard, er wordt gewandeld. Onderweg zijn er diverse stops met (inclusief) een kopje koffie of een verfrissing. Bij terugkomst wacht er voor de wandelaars een lekkere traktatie.

 

Ga voor meer informatie en het inschrijfformulier naar de website van Team Sportservice Haarlemmermeer of neem contact op met Oscar Soethout via 023 – 205 55 00.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie