Afbeelding
pr

Gezelligheid tijdens Zomer op het Plein! in Hoofddorp Winkelstad

25 juli 2019 om 08:53 nieuws/Cultuur

HOOFDDORP Afgelopen zondag was het met recht Zomer op het Plein!: een lekker zonnetje, volle terrassen en gezellige live muziek. Troubadour d'Amour vermaakte de bezoekers van Hoofddorp Winkelstad met zijn zang en gitaarspel.

De verschillen met zaterdag waren groot, maar gelukkig was het zondag droog en ging de zon schijnen. Met zijn mobiele podium speelde Troubadour d'Amour, oftewel Ed Citroen, op verschillende plekken op Polderplein-Buiten een allround scala aan smaakvolleluisterliedjes, meezingers en mooie popsongs.

De zondagmiddagen op Polderplein-Buiten, als warm hart van Hoofddorp Winkelstad, staan komende zomer in het teken van gratis muzikaal vermaak tijdens Zomer op het Plein! Gedurende de zomermaanden programmeert Hoofddorp Winkelstad, in samenwerking met Line-up Events, artiesten variërend van blues tot popmuziek. Elke zondagmiddag tijdens het winkelen of genietend vanaf een terras met een lekker hapje en/of drankje.

Komende zondag zal duo Black & White voor het muzikale sausje zorgen tijdens de vierde Zomer op het Plein!-middag. Combineer een saxofonist met een DJ en je kunt een spetterende performance verwachten.

Alle optredens vinden plaats op Polderplein-Buiten van 12.30 – 16.30 uur en zijn gratis toegankelijk. Houd voor de programmering dewebsite van Hoofddorp Winkelstad in de gaten. Bij regen zullen de optredens worden geannuleerd of indien mogelijk naar binnen worden verplaatst.

Deze activiteiten worden georganiseerd door de gezamenlijke ondernemers in Hoofddorp Centrum (Winkelstad), verenigd in Stichting Ondernemersfonds Hoofddorp Centrum (SOHC). Wie de laatste informatie over Hoofddorp Winkelstad in de gaten wil houden kijkt ophttp://www.hoofddorpwinkelstad.nl/, Facebook, Twitter, Instagram en/of de lokale media.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie