Maartje Wortel en Schrijf Kafé in bibliotheek tijdens Boekenweek

14 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Tijdens de Boekenweek, 8 t/m 16 maart, heeft de Bibliotheek Haarlemmermeer schrijfster/columnist Maartje Wortel uitgenodigd tijdens Café Akoestiek op donderdag 13 maart. Deze avond, met literatuur en muziek van singer-songwriters, vindt plaats in het Duycker Café aan het Raadhuisplein in Hoofddorp. De toegang is gratis en bezoekers zijn welkom vanaf 20:30 uur.

Op zaterdag 15 maart is er een Schrijf Kafé met als thema ‘Schrijf je reis’. De workshop vindt plaats in de Bibliotheek Hoofddorp-Centrale van 14:00-16:00 uur. Deelname kost € 10,00. De workshop vormt een mooie aanleiding om mee te doen aan de Boekenweek-schrijfwedstrijd, waarmee deelnemers kans maken op een reis naar Marokko. Meer informatie over deze schrijfwedstrijd staat in de Boekenweekbundel.

Bibliotheekleden krijgen de Boekenweekbundel ‘Ondertussen ergens anders’ cadeau tijdens de Boekenweek. Hierin nemen bekende Nederlandse reizigers als Floortje Dessing, Adriaan van Dis, Frans Timmermans en Erica Terpstra de lezer mee op reis naar hun meest dierbare reisherinnering.

Het thema van de Boekenweek 2014 is ‘Reizen, Ondertussen ergens anders’. Het Literair Diner met Adriaan van Dis, is inmiddels uitverkocht. Naast de activiteiten zijn er ook exposities te zien in de Bibliotheek Nieuw-Vennep en de Bibliotheek Badhoevedorp en Zwanenburg.

Kijk op www.debibliotheekhaarlemmermeer.nl voor meer informatie en kaartverkoop.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie