Tandarts J.W. Meijerink stopt bij tandartspraktijk Groeneveld

16 juli 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Tandarts J.W. Meijerink stopt bij tandartspraktijk Groeneveld

NIEUW-VENNEP - Tandarts Josje Meijerink stopt na 12 jaar trouwe dienst per juli a.s. bij tandartspraktijk Groeneveld.

Na twaalf jaar werk als tandarts-medewerker in de praktijk van collega Groeneveld in Nieuw-Vennep gaat tandarts Josje Meijerink zich zelfstandig vestigen in Maarssen (Utrecht).

Een jaar eerder was tandarts Robbert Jan Maat vertrokken wegens specialisatie in de parodontologie in België.

Om de patiënten van bovenstaande collega's in de toekomst van langdurige en kwalitatief goede tandheelkundige zorg te kunnen voorzien en omdat tandarts Groeneveld door een overvolle praktijk hier niet toe in staat is, heeft Tandartspraktijk Groeneveld Tandartsenpraktijk Haarlemmermeer bereid gevonden deze zorg over te nemen.

De patiënten van tandarts Groeneveld blijven gewoon onder behandeling op de Vivaldisingel 191-193 te Nieuw Vennep.

Het team van Tandartsenpraktijk Haarlemmermeer bestaat uit zeven tandartsen, een endodontoloog, een implantoloog en twee mondhygiënisten. Het team is naast de algemene tandheelkunde gespecialiseerd in diverse deelgebieden, zodat patiënten voor bijna alle mogelijke behandelingen binnen de praktijk zelf behandeld kunnen worden. Te denken valt aan het plaatsen van implantaten, het chirurgisch verwijderen van verstandskiezen en het uitvoeren van lastige wortelkanaalbehandelingen.

Tandartsenpraktijk Haarlemmermeer is gevestigd aan de Zaaiersstraat 9, op de begane grond van de Westerkim, 2151 CK Nieuw-Vennep. De praktijk is zes dagen in de week open en telefonisch (0252-674820) bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 17:00 uur, via mail: info@tphaarlemmermeer.nl en via de website: www.tphaarlemmermeer.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie