Afbeelding
Archief BDUmedia

Groot onderhoud Aalsmeerderbrug (N196)

25 juli 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

HOOFDDORP - De provincie Noord-Holland is op 7 juli gestart met groot onderhoud aan de Aalsmeerderbrug (op de grens van de gemeente Haarlemmermeer en Aalsmeer in de provinciale weg N196). De tweede fase van het werk gaat per 18 augustus 2014 in uitvoering. Hierbij wijzigt de verkeerssituatie en is alleen de brede brug beschikbaar is voor het verkeer. Het verkeer moet ook dan, net als nu, rekening houden met ernstige verkeershinder.

Doorgaand autoverkeer via adviesroute

Door de beperkte verkeerscapaciteit bij de Aalsmeerderbrug, als gevolg van de werkzaamheden, zijn de afgelopen weken dagelijks vertragingen tot 20 minuten ontstaan bij de brug. De werkzaamheden brengen ook in de tweede fase ernstige verkeershinder met zich mee. Immers na de zomervakantie zal de hoeveelheid verkeer weer toenemen. Doorgaand autoverkeer wordt dringend geadviseerd de adviesroute te volgen via de provinciale weg N201.

Planning

Tot en met maandag 18 augustus 2014 is de brede brug afgesloten voor het verkeer. Vanaf 18 augustus 2014 werkt de aannemer aan de smalle brug. De brede brug is dan met een beperkte capaciteit in beide richtingen beschikbaar voor het verkeer. De werkzaamheden zijn naar verwachting op 26 september 2014 afgerond.

Meer informatie

Zie: www.noord-holland.nl/haarlemmermeer.

Voor vragen over de werkzaamheden kunnen weggebruikers gratis bellen naar het provinciale Servicepunt Wegen en Vaarwegen, 0800- 0200600.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie