Mantelzorgers in het zonnetje tijdens Nationale Dag van de Mantelzorg

16 oktober 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

HAARLEMMERMEER - Mantelzorg & Meer organiseert in de week van 10 t/m 17 november diverse activiteiten voor mantelzorgers. De eerste 'actiedag' is 10 november, de Nationale Dag van de Mantelzorg.

Deze jaarlijks terugkerende dag is voor Mantelzorg & Meer dé gelegenheid om mantelzorgers in het zonnetje te zetten. Daarom worden in de dagen daarna diverse activiteiten georganiseerd. Voor sportievelingen een golfclinic, bowlen en een Beach Sport clinic. Voor creatievelingen workshops zoals kaarsen maken, taart versieren en keramieken. Daarnaast zijn er rondleidingen bij ondermeer het Ford Museum, de Amsterdam Arena en een wijnproeverij.

Ingeschreven mantelzorgers ontvangen regelmatig relevante informatie. Ook kunnen mantelzorgers bij Mantelzorg & Meer terecht voor informatie en advies, praktische en emotionele ondersteuning, cursussen en bijeenkomsten en inzet van zorgvrijwilligers. Mantelzorger die wonen in de gemeente Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Ouder-Amstel, Uithoorn of Stadsdeel Amsterdam-Zuid kunnen zich bij Mantelzorg & Meer inschrijven. Voor meer informatie, (020) 333 53 53 of via www.mantelzorgenmeer.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie