Aanbod academie voor vrijwilligers Haarlemmermeer

24 april 2015 om 00:00 Lokaal nieuws

De VrijwilligersAcademie Haarlemmermeer is een Academie voor vrijwilligers die bij een maatschappelijke organisatie werken in de gemeente Haarlemmermeer. Het delen en verkrijgen van kennis om zo op persoonlijk én professioneel vlak te groeien staat centraal. De VrijwilligersAcademie, onderdeel van Meerwaarde Welzijn, biedt trainingen, workshops en cursussen kosteloos aan op het gebied van; vrijwilligerscoördinatie, omgaan met en coaching van specifieke doelgroepen, bestuur en management, fondswerving en sponsoring, persoonlijke vorming en PR & communicatie.

De VrijwilligersAcademie Haarlemmermeer wil graag op basis van de wensen van vrijwilligers zelf, trainingen en cursussen aanbieden. Heeft u als vrijwilliger bepaalde wensen? Neem dan contact op met Carline Wesdorp, telefoon 023-5698871 of stuur een email naar: carline.wesdorp@meerwaarde.nl .

Educatief aanbod aanbieden via de VrijwilligersAcademie Haarlemmermeer? Dat kan. Geeft uw organisatie cursussen, trainingen of bijeenkomsten en heeft u een aantal plekken beschikbaar die ook openstaan voor vrijwilligers van buitenaf? De VrijwilligersAcademie Haarlemmermeer komt dan graag met u in contact.

Kijk op http://va.vchaarlemmermeer.nl voor het actuele aanbod van de VrijwilligersAcademie en neem contact op met Carline Wesdorp.

Eerstvolgende activiteiten:

Bijeenkomst ouderenmishandeling dinsdag 28 april (19:00 tot 21:00 uur)

Workshop Crowdfunding dinsdag 12 mei (19:00 tot 22:00 uur)

Workshop grenzen stellen - tweedaagse workshop:

woensdag 20 en 27 mei (19:00 tot 21:30 uur)

Individuele coaching - doorlopend

U kunt zich inschrijven voor deze workshops en trainingen via de VrijwilligersAcademie Haarlemmermeer: http://va.vchaarlemmermeer.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie