Driedubbel feest bij boekhandel Stevens

14 september 2015 om 00:00 Lokaal nieuws

HOOFDDORP Het is feest bij boekhandel Stevens, zaterdag 19 september. Driedubbel feest. Dit jaar bestaat de boekhandel vijfentwintig jaar, is het ook vijf jaar geleden dat Erik van Itterzon en Lisa Snijders de zaak overnamen en 5 september is Lisa Snijders uitgeroepen tot Boekverkoper van het jaar. Dit alles wordt gevierd tussen 12 en 17 in de boekhandel.

De oprichter van de boekhandel, Paul Stevens zal die middag ook aanwezig zijn. Ook hopen Van Itterzon en Snijders om deze dag ook zoveel mogelijk oud-medewerkers te begroeten. MeerRadio verzorgt de uitzending vanuit de winkel, met muzikale voorkeuren van de boekverkopers & interviews. Gedurende de middag zijn de volgende auteurs te gast: Saskia Goldschmidt van De voddenkoningin, Patrick van Hees van de Geluksprofessor en de Geluksoma. Kinderboekenschrijfster Mireille Geus zal er zijn en ook Mark Zegeling, bekend van zijn boek over de KLM huisjes. Zijn nieuwste project is een boek over de KLM huisjes, een boek met een omslag van porselein! Hopelijk kan hij daar zaterdag al iets van laten zien.29

Iedereen is van harte welkom op feest van en in de boekhandel. De boekhandelaren hebben een uitgesproken wens: "Geen cadeaus, geen bloemen, maar koop vooral een boek voor jezelf. Laat ons u een mooi boek adviseren; iedereen naar huis met een boek, ons mooiste cadeau!"

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie