Nieuwe boek 'Eeuwige Kerst' van Venneper Leo Weijers is uit

13 november 2015 om 00:00 Lokaal nieuws

Het nieuwe boek van de in Nieuw-Vennep wonende pophistoricus Leo Weijers is uit. Het boek heet 'Eeuwige Kerst: de 135 populairste kersthits aller tijden'. Zoals de titel al doet vermoeden, vindt de lezer in het boek de achtergrondverhalen, anekdotes, hitfeiten en uitvoerende artiesten terug van de 135 populairste kerstliedjes ooit. Traditionals als 'Silent Night', 'Rudolph The Red-Nosed Reindeer', 'Frosty The Snowman', 'The Little Drummer Boy', 'Sleigh Ride' en 'White Christmas', maar ook de meer recente kersthits van Mud, Slade, Wham, Mariah Carey, Band Aid, Chris Rea, Fay Lovsky, Andre Hazes, Nick & Simon, Coldplay en vele anderen passeren uitgebreid de revue. Het boek wordt uitgegeven door uitgeverij Free Musketeers en is direct te bestellen via het e-mail adres orderadministratie@freemusketeers.nl . Daarnaast is het boek verkrijgbaar bij internetdiensten als BOL.COM, Amazon, Bruna.nl, AKO.nl en bij Libris Boekhandel Stevens in Hoofddorp. In de decembereditie van Neerlands grootste muziekblad OOR zal een artikel over het boek verschijnen.

Met kerstmis vieren we de geboorte van Jezus Christus. Kerstmis is voor velen een gezellige en sfeervolle periode. Met een fraai versierde kerstboom, een feestelijk gedekte tafel, cadeautjes en natuurlijk sfeerverhogende kerstmuziek. Traditionele kerstliederen, evergreens, moderne kersthits, Rudolph, Frosty en 'Jingle Bells', Band Aid en 'White Christmas', alles komt voorbij op de radio en de televisie in de aanloop naar en tijdens de kerstdagen. De 135 populairste kerstliedjes aller tijden vindt u terug in dit boek, compleet met achtergrondverhalen, anekdotes en uitvoerende artiesten.

Pophistoricus Leo Weijers is al vanaf zijn prille jeugd een volger en verzamelaar van popmuziek. Leo schreef in 2013 en 2014 zijn eerste en tweede boek over de ontwikkeling van popmuziek in de jaren zestig. Daarnaast presenteert hij iedere woensdagmiddag van 15.00 tot 18.00 uur zijn eigen radioprogramma 'Leo mag het weten' op de Amsterdamse zender Radio Noordzij.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie