Extra koopavonden voor Sinterklaas

28 november 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

HOOFDDORP Het is bijna pakjesavond en alle hulpsinterklazen zijn druk in de weer om cadeautjes te kopen. Gelukkig zijn er ook dit jaar extra koopavonden. De winkels in Hoofddorp Winkelstad zijn extra geopend tot 21.00 uur op woensdag 30 november en donderdag 1 december. Natuurlijk zijn de winkels ook op de reguliere koopavond, de vrijdagavond, geopend tot 21.00 uur. Advies: niet alle winkels zijn geopend op de extra koopavonden. Raadpleegt u dus altijd eerst even de website van de betreffende winkel om er zeker van te zijn, dat de winkel die u wilt bezoeken, ook geopend is. 

Sint krijgt hulp bij de kindercadeautjes

De sint heeft het maar druk deze weken en Keijser & Drieman makelaars uit Hoofddorp besloot daarom om de Sint een handje te helpen. Afgelopen woensdag maakten ze maar liefst 100 kinderen blij met mooi ingepakte chocoladeletters. Eva van KD makelaars deelde deze samen met Sint, zijn Pieten en haar dochtertje uit bij het mooie Sintkasteel in Vier Meren.

Kom de Sint bezoeken

Op alle woensdag-, zaterdag- en zondagmiddagen tot en met 4 december kunnen kinderen gratis bij Sinterklaas op bezoek. Op zondagmiddag kan dat van 12.00 tot 17.00 uur en op woensdag en zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur.

De intocht van Sinterklaas en het Sinthuis worden, evenals alle voorgaande jaren georganiseerd door de gezamenlijke ondernemers in Hoofddorp, verenigd in Stichting Ondernemersfonds Hoofddorp Centrum. Kijk voor de laatste informatie over de intocht van de Sint en zijn verblijfplaats op www.hoofddorpwinkelstad.nl, Facebook, twitter en/of de lokale media.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Einde bericht

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sonja Olthuis Centrummanager Stichting Ondernemersfonds Hoofddorp Centrum.

E: sonjaolthuis@hoofddorpwinkelstad.nl

T: 06-17734375

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie