29 december 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

Goedemiddag, zoals afgesproken stuur ik u wat info over de overname van de

dierenartspraktijk Overbos in Hoofddorp door Sterkliniek Dierenartsen

Hillegom BV

In de bijlage het stukje en de foto's van dierenarts Rene Jansen uit

praktijk Overbos en dierenartsen Bernadette vd Brink v Schie en Lodewijk

Kamps. Directie Sterkliniek Dierenartsen Hillegom BV

Hoop van harte dat u hier enige aandacht aan zou willen besteden.

Met vriendelijke groet en een prettige jaarwissling toegewenst,

Petra Hoogduin

Sterkliniek Dierenartsen Hillegom BV

Dierenartspraktijk Overbos wordt Sterkliniek Dierenartsen Hoofddorp

Afscheid dierenarts René Jansen:

Dierenarts René Jansen van dierenartspraktijk Overbos zal gaan genieten van zijn welverdiende pensioen. Ruim 30 jaar stond deze dierenarts klaar voor de huisdieren uit de wijk Overbos en omstreken. Nu is het tijd om dit stokje over te dragen en die eer is aan ons. Sterkliniek Dierenartsen Hillegom BV neemt per 1 januari 2018 dierenartspraktijk Overbos over.

Vertrouwde gezichten blijven:

Een hele verandering…of toch niet helemaal. De assistenten Sasha en Manon blijven het vertrouwde gezicht op deze locatie. Beide dames zijn sinds jaar en dag werkzaam op het Muiderbos 21 te Hoofddorp en blijven dat ook met veel plezier doen. Ook de openingstijden blijven hetzelfde.

Team Overbos/Hoofddorp en Modernisering:

Dierenartsen Alies Hoek, Puck Andriessen en Lodewijk Kamps samen met Manon en Sasha worden "nieuwe" veterinaire team. Het pand zal worden gemoderniseerd om uitgebreider diergeneeskundige zorg te kunnen bieden. Streven is om dit de 1e helft van 2018 te realiseren. Dat wordt het moment van de officiele opening en nodigen wij u uit hierbij aanwezig te zijn. Mocht u ons eerder willen consulteren, dan bent u uiteraard zeer welkom vanaf 2 januari 2018.

Sterkliniek dierenartsen Hillegom BV in het kort:

Sterkliniek Dierenartsen Hillegom BV heeft nog 2 andere vestigingen waarvan 1 in Nieuw-Vennep en 1 in Hillegom. Deze laatste is tevens onze hoofdlocatie. In totaal werken wij met een team van 7 dierenartsen, 8 paraveterinairen, 1 administratief medewerkster en 1 receptioniste. De liefde voor het dier staat bij ons hoog in het vaandel.

Sterkliniek dierenartsen Hillegom, Nieuw-Vennep en Hoofddorp staat voor ontwikkeling in zorg voor uw huisdier. Wij staan voor de hoogste kwaliteit diergeneeskundige zorg binnen de bestaande mogelijkheden. Welzijn van het dier staat bij ons voorop. Met alle aandacht, betrokkenheid en begrip zoeken we met de eigenaar de beste zorg. Onze klinieken beschikken over uitgebreide mogelijkheden, zoals; echo, röntgen, bloedonderzoek in de kliniek, opnamemogelijkheden, bloeddrukmeting, specialistische tandheelkundige zorg, veel kennis over konijnen en knaagdieren, accupunctuur, chiropractie, modern uitgeruste operatiekamer, een kattenkliniek in Hillegom, gedragstherapeuten, afvalbegeleiding, trimsalon, voedingsdeskundigen en nog veel meer!

Spoedkliniek en website:

De kliniek is 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen voor onze patiënten. Dit wordt door onze bestaande klanten zeer hoog gewaardeerd.

Wanneer u meer wilt weten over wie wij zijn en wat wij voor u kunnen betekenen, nodigen wij u uit om eens een kijkje te nemen op onze website www.sterkliniekdierenartsenhillegom.nl of volg ons op Facebook.

Tot snel in Sterkliniek Dierenartsen Hoofddorp waar met liefde voor het dier en begrip voor de eigenaar wordt gewerkt aan een lang en gezond leven voor het huisdier.

Team Sterkliniek dierenartsen Hillegom BV

Maerten Trompstraat 1-3

2182 XD Hillegom

0252-518020

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie