Hospice Bardo zoekt nieuwe vrijwilligers

24 januari 2018 om 00:00 Lokaal nieuws

Vrijwilligers en beroepskrachten bij Bardo werken samen aan een optimale begeleiding en sfeer in de zorg rondom de laatste levensfase. Dit noemen we palliatieve zorg. Deze is niet meer gericht op genezing, maar op het ervaren van kwaliteit van leven. Bij Bardo kennen we verschillende rollen waarbinnen vrijwilligers actief zijn in de ondersteuning van patiënten en hun naasten. Spreekt bovenstaande je aan en wil je je vrijwillig inzetten om anderen, die in de laatste fase van hun leven zijn, te ondersteunen en begeleiden?

Bekijk de flyer Hospice Bardo zoekt nieuwe vrijwilligers voor meer informatie over de verschillende rollen waarvoor we nu vrijwilligers zoeken. Hierin vind je ook meer informatie over de informatiebijeenkomst die onze Coördinatoren Vrijwilligers op woensdag 31 januari van 19.00 tot 21.00 uur organiseren bij Bardo (adres: Jansoniushof 11, 2131 BM, Hoofddorp). Je bent van harte welkom om ook aan te sluiten bij deze bijeenkomst voor meer informatie en om je vragen te stellen!

Kun je niet op 31 januari maar wil je wel graag vrijwilliger worden? Neem dan contact op met onze Coördinatoren Vrijwilligers via tel. 020-3334725 of e-mail

coordinatievrijwilligers@hospicebardo.nl. Zij nemen dan contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie