Fietsklemmen Van Stamplein dit voorjaar vernieuwd

2 februari 2018 om 00:00 Lokaal nieuws

HOOFDDORP De fietsklemmen op het Burgemeester Van Stamplein in het winkelcentrum van Hoofddorp, de zogeheten nietjes, worden nog dit voorjaar aangepakt. Dat zegde wethouder Derk Reneman van Verkeer en Vervoer donderdagavond toe tijdens de Vragensessie in de gemeenteraad.

PvdA-fractieassistent Wil Landzaat stelde de chaotische situatie voor fietsers op het Van Stamplein opnieuw aan de orde. Zij had er al eens eerder vragen over gesteld, maar tot haar teleurstelling is er tot nu bitter weinig gebeurd. Volgens Landzaat was de laatste belofte dat er in januari wat zou worden gedaan, maar ook die maand is alweer verstreken. Zij wilde weten wanneer er wel wat wordt gedaan.

Wethouder Reneman zei aanvankelijk dat hij de oproep van Wil Landzaat ter harte nam en er spoed achter ging zetten. Naderhand kwam hij met de verheugende mededeling dat de aanpak van het fietsparkeren op het Van Stamplan komend voorjaar in de planning staat. Wil Landzaat houdt het ongetwtijfeld in de gaten of die planning nu wel wordt waargemaakt.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie