GroenLinks raadsleden hebben zin in 2023!
GroenLinks raadsleden hebben zin in 2023! Eline Gumbert

GroenLinks komt naar je toe deze maand!

1 februari 2023 om 17:43 Lokaal Deel je nieuws

Voor de corona-lockdowns hield GroenLinks regelmatig spreekuur voorafgaand aan de fractievergaderingen op dinsdagavond. Die vergaderingen waren altijd in het raadhuis en het raadhuis was goed bereikbaar in het centrum van Hoofddorp. In 2023 wil de fractie van GroenLinks graag weer met Haarlemmermeerse inwoners en organisaties in gesprek. Omdat het raadhuis nu zo afgelegen is aan de Taurusavenue, gaan we ook buiten het raadhuis vergaderen! Soms doen we dat digitaal en soms op locaties in andere kernen dan Hoofddorp.

Heeft u vragen, ideeën of wilt u gewoon kennis maken met de raadsleden van GroenLinks? Onze eerste vergadering op locatie is aanstaande dinsdag, in wijkcentrum ‘t Rietland van Badhoevedorp. (Chr. Huygensstraat 21). Aanmelden of lid zijn van GroenLinks is niet nodig, iedereen is vanaf 19.30 tot 20.30 van harte welkom!

Meer informatie over de data van volgende vergaderingen buiten het raadhuis of online vindt u op de website www.haarlemmermeer.groenlinks.nl en op onze pagina’s op facebook en instagram.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie