Startersplatform Haarlemmermeer druk bezocht

15 oktober 2015 om 00:00 Ondernemend

Het gaat goed met de lokale economie in Haarlemmermeer blijkt uit het druk bezochte startersplatform! Woensdagavond 14 oktober kwamen er een kleine 80 startende ondernemers bij elkaar om te netwerken, kennis op te doen en geïnspireerd te worden. De participanten van het Startersplatform blijken een succesvolle formule te hebben gevonden waarbij het gaat om infotainment en netwerken!

Zaai

Het startersplatform begon na een welkom door de manager MKB van de Rabobank en dagvoorzitter van de avond Marco Vork met een vlammend betoog van wethouder Ap Reinders. Hierna werd het stokje overgenomen door Sentini Grunberg die het nieuwe project Zaai lanceerde. Het project Zaai is een lokaal coachingstraject. Dit traject is voor startende en groeiende ondernemers die minder dan 3 jaar actief zijn met hun business. In dit traject wordt aan 20 'winnaars' een coachingstraject verzorgt en zullen er masterclasses plaatsvinden die allen in het teken staan van het geven van een boost aan je business.

Zeepkist

Na de lancering van Zaai waren er traditioneel vier zeepkist pitches waarbij de winnaar aan het einde van de avond door MKB-regiodirecteur Fabian Nagtzaam een wildcard voor The Next Entrepreneur (TNE) 2015 werd uitgereikt. TNE is een landelijk coachingstraject! Om startende ondernemers te ondersteunen en hun kansen op succes te vergroten organiseren MKB-Nederland en Rabobank voor het vierde jaar op rij The Next Entrepreneur.

Denken in mogelijkheden - Jan van Setten

Na de pitches was het woord aan topspreker Jan van Setten die de zaal wist te inspireren en kennis te laten opdoen op een zeer boeiende wijze. Van Setten greep de aanwezigen bij de 'lurven' en liet die niet meer los. In een sneltreinvaart wist van Setten de aanwezigen te motiveren om invloed te pakken op hun (werkzame) leven. Hij provoceerde het denken van de deelnemers, ontkoppelde hun mentale remparachutes en reikte handvatten aan die het denken omzetten in doen. Dit alles met authenticiteit als voorwaarde en middel voor plezier en succes.

Winnaar

Aan het einde van het programma maakte Fabian Nagtzaam bekend dat Eric Reversma van Frontvisier winnaar was geworden van de eerdere gehouden pitchronde waarmee hij door gaat naar de finale van The Next Entrepreneur verkiezing begin december. De avond werd afgesloten met een netwerkborrel waarbij iedereen direct de opgedane inspiratie tot uiting kon laten komen.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie