Gereedschapsavond Bouwmaat Hoofddorp groot succes!

Ondernemend

Op dinsdag 10 november was de jaarlijkse gereedschapsavond bij Bouwmaat Hoofddorp. De avond die elk jaar wordt georganiseerd door de vestiging stond in het teken van gereedschap (machines in het bijzonder). Er waren 13 enthousiaste leveranciers aanwezig voor demonstraties en toelichting op de nieuwste machines. Alle klanten waren op deze avond in de gelegenheid om het gereedschap uitgebreid te testen en de aanwezige leveranciers het hemd van het lijf te vragen betreft de toepassingen en mogelijkheden.

Ruim 100 bezoekers

Dat het in de bouw steeds beter gaat bewijzen de bezoekersaantallen van de avond. Ruim 100 bezoekers mocht de vestiging verwelkomen op de dinsdagavond. Er was veel interesse in de machines en de bijhorende actieprijzen. Naast het gereedschap was de catering ook geregeld door de vestiging. Bezoekers konden gebruik maken van een uitgebreid Chinees buffet met een bijbehorend drankje.

Gratis reclamebord

Elk bedrijf dat de avond bezocht werd verrast met een reclamebord, aangeboden door Bouwmaat Hoofddorp. ''Wouter Grundel - Marktbewerker; wij maken onze klanten graag succesvoller in hun onderneming. Naast de traditionele mond-op-mondreclame is een professionele uitstraling belangrijk voor elk bedrijf. Het vakwerk moet hij/zij zelf doen, maar wat betreft de uitstraling kunnen we wel wat betekenen voor onze klant. Daarom bieden we een reclamebord aan van 40x60cm. Ideaal voor op elke klus!''.

Bouwmaat Hoofddorp

De bouwmaterialenhandel voor de professional is alweer bijna 4 jaar gevestigd op de Willem Brocadesdreef 13 in Hoofddorp. ''Karel de Kriek - Vestigingsmanager; sinds de opening zijn wij als organisatie zeer nauw betrokken met onze klanten. We denken graag mee waar nodig en proberen altijd een oplossing te bieden. Dit bereiken we door intensief samen te werken met onze leveranciers en regelmatig vakavond te organiseren. Daarnaast heeft het personeel verstand van zaken en wordt er echt meegedacht met de klant''.

Gereedschapsweken t/m 28 november

Tot eind november gaan de gereedschapsweken nog door bij Bouwmaat. Voor meer informatie kunt u kijken op www.bouwmaat.nl of breng een bezoek aan de vestiging gevestigd op het industrieterrein 'De President'. Let op: alleen voor bedrijven.

advertentie
advertentie