Ondernemend

Volop Valentijn bij Kringloopwarenhuis Meerwinkel

· Bos rozen als bedankje voor ingebrachte spullen

· Donatie van EUR. 1.000,- aan 'I Love To Run'

Meerwinkel - hét kringloopwarenhuis van Haarlemmermeer e.o.- staat komend weekend helemaal in het teken van Valentijnsdag. Op zaterdag 13 februari ontvangt iedereen die bruikbare spullen* brengt een bos rozen als bedankje. Op zondag 14 februari, de dag van de liefde, steunt Meerwinkel de sponsorloop 'I love To run'.

Zaterdag Fairtrade rozen als bedankje

Meerwinkel geeft fietsen, glaswerk, servies, meubels, kleding en boeken een tweede leven. Recycling en duurzaamheid staan bij Meerwinkel voorop. Om het assortiment compleet en steeds wisselend te houden, is de organisatie afhankelijk van geschonken spullen. Het kringloopwarenhuis is iedereen die spullen doneert dan ook erg dankbaar. Om dat te uiten deelt Meerwinkel op zaterdag 13 februari bossen rozen uit aan mensen die bruikbare spullen inbrengen (*met een minimale afmeting van een verhuisdoos). Die kun je zelf houden of de volgende dag - op Valentijnsdag- aan je geliefde geven.

De rozen worden beschikbaar gesteld door Afriflora en zijn milieubewust en onder goede arbeidsomstandigheden geteeld. Het duurzaam verbeteren van de leefomstandigheden en het bieden van goede arbeidsomstandigheden van werknemers zijn vanzelfsprekende kernwaarden bij Afriflora. Dat sluit mooi aan bij het motto van Meerwinkel: Meer voor Mensen.

Deze Valentijnsactie is de eerste van in totaal tien acties in 2016. Meerwinkel organiseert deze activiteiten ter ere van haar 10-jarig bestaan.

Sponsorloop 'I love To run'

Zondag 14 februari 2016 vindt de eerste editie plaats van de sponsorloop I Love To Run. Deze sponsorloop wordt mede georganiseerd door één van de vrijwilligers van Meerwinkel: Zahava Aliasi. Met de opbrengst van de sponsorloop wil de organisatie 'clip on cribs' doneren aan de afdeling Verloskunde van het Spaarne Gasthuis. In de geest van Valentijn steunt Meerwinkel dit liefdevolle initiatief met een donatie van 1.000 euro.

Meer voor Mensen

Bij Meerwinkel staan mensen centraal. De opbrengst van de winkel wordt ingezet voor de ontwikkeling van haar medewerkers en het creëren van banen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bovendien biedt Meerwinkel werkplekken om werkervaring op te doen en zo door te groeien naar een baan. Met ruim 29 participatiemedewerkers en 40 vrijwilligers zet Meerwinkel zich ook in voor regionale goede doelen en activiteiten. De goede doelen wisselen en worden op voorstel van de vrijwilligers van Meerwinkel bepaald.

Kringloopwarenhuis met een breed assortiment

Het assortiment van Meerwinkel is zo breed dat je kunt spreken van een kringloopwarenhuis: kleding, servies, boeken, meubels, antiek, elektronica en multimedia. Dagelijks worden nieuwe spullen gebracht en wisselt het aanbod. In de winkel en het magazijn werken enthousiaste medewerkers en vrijwilligers bij wie het belang van het recyclen van goede producten voorop staat. Meerwinkel is een initiatief van Meerlanden.

Waar vindt u Meerwinkel?

Meerwinkel is gevestigd aan de Daalmeerstraat 9 in Hoofddorp. Op maandag is het kringloopwarenhuis geopend van 13.00 tot 17.00 uur, op dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Voor overige informatie en vragen kunt u contact opnemen met Meerwinkel via telefoonnummer 023 554 6920 of via e-mail; info@meerwinkel.nl. Nadere informatie vindt u ook op de website : www.meerwinkel.nl.

__________________________________________________________________________________

Haarlemmermeer, 8 februari 2015

Meer informatie, niet voor publicatie:

Tanja van Dijk

Senior communicatieadviseur

tvdijk@meerlanden.nl | 0297-381 775 | 06-24562083| Linked In | Twitter | Niet op vrijdag aanwezig

Meerlanden | Aarbergerweg 41 | 1435 CA Rijsenhout | Postbus 391 | 1430 AJ Aalsmeer

www.meerlanden.nl

Denkt u aan de afvalberg, is het nodig deze e-mail te printen?

Op deze e-mail is de disclaimer van Meerlanden van toepassing. Deze kunt u vinden op www.meerlanden.nl/disclaimer.html

advertentie
advertentie