Valentijnsmobiel in Hoofddorp Winkelstad

Ondernemend

HOOFDDORP Op 14 februari vieren heel wat mensen Valentijnsdag, want wie verrast nu niet graag een geheime liefde of zijn of haar eigen geliefde. Of het nou gaat om je partner, moeder, collega of vriend(in). Ondernemers van Hoofddorp Winkelstad bieden ook dit jaar weer mooie mogelijkheden om geliefden in het zonnetje te zetten.

Valentijnsdag valt dit jaar op zondag en mede daarom maken de ondernemers in Hoofddorp Centrum er een heel weekendfeestje van. Op zaterdag 13 en zondag 14 februari worden alle bezoekers van harte uitgenodigd om de Valentijnsmobiel (op het plein voor de Hema) te bezoeken en mee te doen aan de Valentijnsactiviteiten.

Een allervriendelijkste lady in red verrast willekeurige bezoekers op muzikale wijze en nodigt ze uit voor een liefdevol bezoekje aan de Valentijnsmobiel. In de mobiel worden de gelukkigen op romantische wijze getrakteerd op een Petit d'Amour of een Cocktail of Love.

Ook buiten de caravan valt van alles te beleven. Geliefden kunnen plaats nemen voor een groot ballonnenhart en een foto laten maken. Daarnaast is iedereen van harte uitgenodigd om mee te doen aan: "Schrijf een Hartebrief voor je Lief!" en dit briefje ter plekke op te hangen bij de Valentijnsmobiel. De leukste, liefste en origineelste berichtjes worden beloond met een After-Valentijnsdiner voor twee.

advertentie
advertentie