'Het kleinste, maar gezelligste filiaal'

Ondernemend

Sanisale.com Cruquius viert jubileum

CRUQUIUS Sanisale.com Cruquius viert deze week haar vijfjarige jubileum. Vanaf vrijdag 12 februari wordt de winkel feestelijk versierd en is er koffie met soesjes voor iedereen. "We kijken hartstikke tevreden terug op de afgelopen vijf jaar en we hebben vertrouwen in de toekomst, het gaat ontzettend goed", vertellen eigenaren Peter de Jong en Lisette Olbers enthousiast.

Sanisale.com biedt sanitair en tegels volgens de laatste trends, voor de laagste prijs. Sanisale.com Cruquius was vijf jaar geleden de derde vestiging van Sanisale.com. Inmiddels zijn er veertig vestigingen te vinden door heel Nederland. "We zijn een klein filiaal, maar wel de gezelligste", aldus de Jong en Olbers. Samen runnen zij de zaak aan de Spaarneweg 16-H in Cruquius. Werknemer Sander van Oostrum maakt het team compleet, met z'n drietjes houden zij de zaak draaiende. "We hebben al vijf jaar hetzelfde team, we vullen elkaar goed aan en werken heel gezellig samen."

Het uitgebreide assortiment van Sanisale.com bevat sanitair, tegels en aanverwante artikelen voor de moderne badkamer. "Wij bieden producten van A-merken als Grohe, Duravit en Villeroy & Boch tegen bodemprijzen."

Daarnaast is Sanisale.com ook nog eens enorm maatschappelijk betrokken. Ruim 60.000 kinderen in Nederland worden sociaal uitgesloten omdat ze opgroeien in armoede. Ze zitten niet op een sport, niet op muziekles, gaan niet mee met schooluitjes en vieren nooit hun verjaardag. Gewoon omdat er thuis te weinig geld is. Sanisale.com is van mening dat ieder kind recht heeft op een verjaardagscadeau. Daarom schenken zij bij de aanschaf van elke badkamer een prachtig cadeaupakket ter waarde van 350 euro aan de stichting Kinderen van de Voedselbank.

Sanisale.com Cruquius, Spaarneweg 16-H in Cruquius. Meer informatie via www.sanisale.com.

advertentie
advertentie