Ondernemend

Reggefiber stelt glasvezelwijkcentrale aan het Lentepark open voor inwoners.

15 februari 2016, Nieuw-Vennep - Reggefiber organiseert op zaterdag 20 februari een Open Dag voor alle inwoners van Getsewoud. Iedereen kan deze dag een kijkje nemen in de glasvezelwijkcentrale en de techniek achter glasvezel beleven. De wijkcentrale aan het Lentepark, tegenover nummer 2, is tussen 10.00 en 16.00 uur geopend.

Neem op 20 februari een kijkje in de glasvezelwijkcentrale.

Op een wijkcentrale worden ongeveer 2.500 woningen aangesloten. Op deze manier krijgt elke woning een eigen verbinding op het glasvezelnetwerk. Tijdens de open dag legt Reggefiber uit hoe glasvezel werkt en laat bijvoorbeeld zien hoe de verbindingen aan elkaar worden gelast. Als inwoners hun laptop meenemen, ervaren zij direct hoe razendsnel en stabiel internet via een glasvezelverbinding is. De aanwezige providers beantwoorden alle vragen over televisie, internet en/of telefonie via glasvezel.

Meer informatie.

Inwoners kunnen voor alle vragen over de aanleg, planning en voordelen van glasvezel ook terecht in het glasvezelinformatiepunt op het Händelplein bij TravelXL Van Limburg. Kijk voor alle glasvezelinformatiepunten, openingstijden en meer informatie op www.eindelijkglasvezel.nl/getsewoud.

advertentie
advertentie