NFC/Brommer imponeert bij Zwanenburg

13 oktober 2011 om 00:00 Sport

ZONDAGVOETBAL

ZWANENBURG - Edwin Eefting had zitten genieten van de nummer 10 van NFC/Brommer, een klein behendig spelertje dat maar liefst vier keer doel trof tegen Zwanenburg. “Toch waren wij het laatste halfuur de bovenliggende partij. Een 2-4 of 3-4 uitslag had meer recht gedaan aan onze prestatie. ‘Makkies’ gaan we dit seizoen in de derde klasse niet tegenkomen. Zeker niet als ik de uitslagen van vandaag bekijk. Ik tip NFC/Brommer als dé kampioenskandidaat, schrijf dat maar op. Zij profiteerden vandaag optimaal van onze fouten. Al in de zevende minuut viel de 0-1 en na een kwartier was het 0-2. Meteen na rust kregen wij drie goede mogelijkheden. Ik zeg met opzet mogelijkheden, geen kansen. Uit de eerste kans van NFC/Brommer na rust was het meteen raak. Zes minuten daarna schoot de nummer 10, Adil heet hij volgens mij, via de binnenkant van de paal nummer vier achter Remco van Schagen. In de 60e minuut legde Jordy Vierbergen een vrije trap van Leroy van Maaren goed terug op Rick van Veen die 1-4 scoorde. We kregen nog een aantal goede kansen, maar meer was ons niet gegund. Ik heb mijn team toch gecomplimenteerd voor de manier waarop ze zijn blijven voetballen. NFC/Brommer was gewoon op alle fronten beter, de spelers individueel en ook als team zijn ze verder. Aan mij de taak om daar verbetering in te brengen.”