Alliance geeft VVC stof tot nadenken tijdens winterstop

15 december 2011 om 00:00 Sport

ZONDAGVOETBAL

NIEUW-VENNEP - Vooraf had Rory Roubos zijn team uitgebreid gewezen op het belang van de wedstrijd tegen Alliance. “Dit is een heel grote tegenvaller, een totale off-day en we mochten bij de rust blij zijn dat het nog geen 6-1 of 7-1 stond. Het leek wel of we al aan de winterstop waren begonnen, terwijl we ons door te winnen bij de top vier hadden kunnen voegen. Na een aantal kansen voor Alliance die ontstonden omdat wij tegen de afspraak in teveel achteruit liepen, scoorde Jordi Oudhuizen 0-1 na goed voorbereidend werk van Kevin van Vilsteren en Menno Martens. Even hoopte ik dat het doelpunt de ommekeer zou betekenen. Maar we bleven dezelfde fout maken en Alliance kwam nog voor rust op 2-1. Na rust speelde Troy Zwanenberg mee ondanks een lichte blessure. Het ging iets beter maar we zijn niet meer goed in de wedstrijd gekomen. Deze teleurstellende 4-1 nederlaag levert genoeg stof op om over na te denken tijdens de winterstop.”