Motocross Nieuw-Vennep klaar voor de start

7 juni 2013 om 00:00 Sport

NIEUW-VENNEP - De teller staat al op ruim 400 inschrijvingen voor de Motocross Nieuw-Vennep op 14 en 15 juni. Op het terrein naast de Spoorlaan, onderdeel van het industrieterrein Spoorzicht, wordt met man en macht gewerkt om de baan in optimale staat te brengen.

Vrijdag 14 juni geeft wethouder John Nederstigt het startschot van de eerste Europese open klassementswedstrijd voor elektrische motoren. Stichting Motocross Haarlemmermeer, de organisator van Motocross Nieuw-Vennep, is zeer verheugd en verrast door het aantal inschrijvingen - staat nu op 11 - in Europa's eerste open klassement voor elektromotoren, de MXE-klasse.

Het motorsportevenement lijkt af te stevenen op een succesvol evenement. Afgelopen weekend stond het aantal inschrijvingen dus al op ruim 400. De ervaring leert dat daar in de laatste week nog veel aanmeldingen bij komen. Deelnemers kunnen inschrijven voor de reguliere motocross en quad klasses en de Venneper specials zoals de Krasse Knarren Klasse, de Ladies Cup en de Mototriatlon.

Voor meer infomatie zie www.motocross-nieuwvennep.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie