Auto Havenstraat nu in Hoofddorp

27 januari 2015 om 00:00 Sport

HOOFDDORP Nadat hij het reeds lang bestaande garagebedrijf Auto Havenstraat in de afgelopen zeven jaar uitbouwde tot een allround garagebedrijf besloot Cees van Dongen onlangs tot verhuizing van zijn bedrijfsactiviteiten. "Wij zaten aan de Haven in Heemstede, maar daar ontbrak het ons aan de mogelijkheden om het bedrijf verder uit te bouwen en aan te passen aan onze wensen op het gebied van inrichting. Hier aan de Smaragdlaan 8 in Hoofddorp, hebben wij een pand met meer dan voldoende ruimte voor onze werkplaats, bruggen, gereedschappen en voorraden. Voor onze grote en trouwe klantenkring is het natuurlijk even wennen, maar onze service is hier echt nog net wat beter. Met onze specialisten op het gebied van Volvo, Chrysler, Jeep/Dodge en Peugeot, ons gereedschap en de universele testkasten kunnen eigenaren van de genoemde merken, maar zeker ook die van alle andere merken auto's hier zonder meer van dienst zijn."

10 TONS BRUG VOOR CAMPERS EN BESTELAUTO'S Auto Havenstraat is een bedrijf met een lange historie en grote, trouwe klantenkring. Autobezitters die in een ongedwongen sfeer en tegen zeer betaalbare prijzen hun auto hier laten onderhouden en herstellen. "We doen niet alleen alle merken personenauto's, maar ook campers en bestelauto's. Special voor die laatste twee groepen hebben wij een 10-tons brug, waar probleemloos voertuigen tot een meter of elf op passen. Verder hebben wij een automatenspoelmachine, waarmee diverse problemen aan automatische versnellingsbakken zijn op te lossen door een uitgebreide reiniging van het binnenwerk. Een service waar steeds meer garagebedrijven uit de regio en autobezitters voor kiezen. Vaak ook preventief om zo latere problemen te voorkomen", vervolgt Cees van Dongen.

OPENING 7 FEBRUARI Auto Havenstraat is in principe zes dagen per week geopend, waarbij de zaterdag vooral is bedoeld voor klussen die niet kunnen wachten (lampje of accu wisselen), kleine onderhoudszaken en vooraf gemaakte afspraken. Officieel opent het bedrijf op 7 februari en ter gelegenheid daarvan krijgen autobezitters die op deze dag een onderhoudsbeurt plus APK afspreken, de APK en (indien nodig) een set ruitenwissers cadeau. Dit alles onder de noemer: 'Goedkoper kunnen wij het niet maken, wel beter!'

DUURZAAM Naast het reguliere onderhoud en de reparaties kunnen autobezitters bij Auto Havenstraat ook terecht voor onderhoud aan airco's,uitlaten- en bandenmontage, accu's, trekhaken, ruiten en meer. De werkzaamheden gebeuren altijd snel en goed. In de meeste gevallen geldt er zelfs 'Klaar terwijl u wacht!' En bij dat alles gelden zeer betaalbare tarieven. Verder denken de technici graag mee met de klant. Mocht die dit wensen kan voor het herstel ook gebruik gemaakt worden van gebruikte onderdelen van geselecteerde en betrouwbare autodemontagebedrijven uit de buurt. Soms komen klanten er zelf mee. Deze worden dan door ons beoordeeld en als ze goed zijn gemonteerd. "Op die manier leveren wij een bijdrage aan de duurzaamheidgedachte en helpen onze klant op kostenvriendelijke wijze weer op weg", legt Van Dongen uit. "Dat geldt overigens ook voor auto's die via internet worden aangeboden. Steeds vaker komen mensen bij ons langs met de vraag of het een verstandige aankoop is? Wij schouwen dan de auto en geven een onafhankelijk advies over de staat van onderhoud. Voor deze dienstverlenging rekenen wij een schappelijk tarief om het voor iedereen bereikbaar te houden en om te voorkomen dat zij een kat in de zak kopen."

LEENAUTO OF FIETS Om de stap voor de trouwe klanten vanuit Heemstede/Haarlem naar Hoofddorp niet te groot te maken, beschikt Auto Havenstraat over een vloot leenauto's - en fietsen, maar kent ook een haal- en brengservice om het goede contact met de klant te behouden. Maar, niet zelden blijven mensen, onder het genot van een smakelijke kop koffie, even wachten tot wij de klus geklaard is. En ook dat kan uiteraard.

CONTACT Auto Havenstraat is gevestigd aan de Smaragdlaan 8 in Hoofddorp, (023) 528 66 59. Zij zijn bereikbaar via www.autohavenstraat.nl of via receptie@autohavenstraat.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie