Jadex Open Tennis Abbenes 2015

7 mei 2015 om 00:00 Sport

ABBENES Dit jaar houdt SV Abbenes voor de 29e keer haar open tennistoernooi. Voor de tweede maal is Jadex Timmerbedrijf de hoofdsponsor van dit kleinschalige toernooi.

Wedstrijdleider Hannelore Vermeere is ook dit jaar de poster van het toernooi persoonlijk komen overhandigen aan eigenaar Marco Witte. Witte verklaart: "Ik woon mijn hele leven al in Abbenes en ben al jaren lid van SVA, eerst voetbal en later als kleine jongen al van de tennisvereniging. Ik draag de vereniging een warm hart toe en nu ik een eigen timmerbedrijf heb, heb ik de kans om dit leuke toernooi te sponsoren." De open toernooi commissie is erg blij met al haar sponsoren omdat, hoe klein het toernooi ook is, je altijd kosten moet maken en een extraatje voor de vereniging is ook altijd welkom.

Overdag wordt gespeeld in verschillende 50+ categorieën. "Onze vereniging heeft een actief beleid om mensen boven de vijftig lekker en gezellig te laten tennissen", vertelt Ria Vermeere, "het hele tennisseizoen zien we de deelnemers van het open toernooi ook op onze maandagtoernooien op het park. Leuk is het als we tijdens het open toernooi weer wat 'verse' vijftig plussers mogen verwelkomen. Dat maakt het voor alle trouwe deelnemers natuurlijk verrassend!"

Met de opmerking: "Het jubileumjaar van het 40-jarig bestaan zit er tijdens het open toernooi net op, maar stil zitten doen we niet. Volgend jaar is het de 30e keer dat we het open tennistoernooi gaan organiseren, dat is toch zeker ook een feestje waard", geeft de wedstrijdleider alvast een schot voor de boeg.

Inschrijven kan via www.toernooi.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie