Ondanks strijd toch verlies Pancratius tegen ZSGOWMS (1 - 2)

20 maart 2016 om 00:00 Sport

BADHOEVEDORP Trainer Bart Jansen van Pancratius klinkt wat teneergeslagen na de 1 - 2 nederlaag tegen ZSGOWMS: "We kwamen al na 11 minuten op een 1 - 0 voorsprong. Ralf Fenne scoort op aangeven van Omar El Aamrani. Daarna krijgen beide partijen wel wat kansjes, maar blijft het tot de rust 1 - 0. Waar ik toen al tevreden over was, was de inzet. Wij bleken vanmiddag weldegelijk in staat strijd te leveren. Vorige week tegen Kampong zakten we nog door de bodem (6 - 2 verlies), maar vandaag hadden we ons herpakt en zag ik de gevraagde passie. Door een verdedigingsfout kwam ZSGOWMS via hun linksbuiten op gelijke hoogte. In de 87e minuut werd het nog erger voor ons en kwamen wij op een 1 - 2 achterstand. Deze konden wij niet meer ombuigen. Wij hadden vandaag zeker een gelijkspel verdiend. De beleving was er en de spelers zijn tot de bodem gegaan, daarom is dit toch wel erg zuur". Over 2 weken speelt Pancratius de uitwedstrijd tegen koploper Legmeervogels. Jansen daarover: "Het is wel erg jammer dat er voor ons eigenlijk niets meer te halen valt, terwijl er nog wel een aantal zeer interessante wedstrijden voor ons op het programma staan, zoals tegen Legmeervogels. Het zal in ieder geval niet moeilijk zijn mijn spelers hiervoor te motiveren".