VVC had moeten winnen tegen 10 man

25 november 2017 om 00:00 Sport

NIEUW-VENNEP Rini van Roon, trainer van VVC, is niet tevreden. Ook al klinkt een 1-1 als één punt, dus toch een beetje winst. "Als je nog mee wilt doen aan een nacompetitie en wellicht promotie, dan moet je een periodetitel pakken. Als je kijkt naar ons programma, dan ziet dat er hoopvol uit en dan moet je dus niet beginnen met een 1-1 tegen VEW. Niets ten nadele van VEW, maar deze wedstrijd hadden we gewoon moeten winnen."

Maar er is nog een reden voor zijn teleurstelling: de manier waarop. "We hebben niet gebracht wat je van VVC mag verwachten en dan druk ik mij nog voorzichtig uit. Sommige spelers zijn in mijn ogen door de ondergrens gezakt. Daar moet wat gebeuren."

Namen noemt hij niet, maar het gaat vooral om spelers op het middenveld. Daar 'loopt het nog niet goed' moet hij na een aantal wedstrijden vaststellen. "De ene wedstrijd speelt de ploeg een prima wedstrijd, zoals vorige week tegen Stormvogels. Maar vandaag was het gewoon niet goed genoeg. Zeker als je kijkt dat je ook nog eens 50 minuten tegen 10 man speelt. Die kans moet je grijpen." Dat dat niet gebeurde, blijft Van Roon onbegrijpelijk vinden. "We trainen er zelfs op. Dan moet het zeker lukken." De 1-1 werd gescoord door Van Vilsteren.

Volgende week speelt VVC (nu 7e) thuis tegen VVA/Spartaan.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie