UNO moet meer voetballen en minder praten

10 februari 2018 om 00:00 Sport

HOOFDDORP UNO heeft zaterdag een verdiend gelijkspel naar Hoofddorp terug genomen tegen het bijna onderaan staand Jong Hercules. Op de rand van Beverwijk werd het alsnog 3-3.

"Er had zeker winst in gezeten", was de conclusie van Mohamed Ajar die deze middag niet bepaald een mooie wedstrijd heeft gezien. "Vooral in de eerste helft gaven we de tegenstander te veel ruimte en lieten we we ons door hun fysieke spel beïnvloeden."

Het gevolg was dat er voor rust al 5 doelpunten gemaakt werden, met UNO in een heel klein voordeel: 2-3. "Maar als je hier bij de rust met zeven doelpunten voorstaat, had niemand raar opgekeken", aldus de hoofdtrainer. Nu werd het vlak voor tijd nog 3-3 en dat betekende dat de Hoofddorpse club er één puntje bij mag tellen.

"Maar nogmaals - dit was geen goede wedstrijd van onze kant. De tegenstander kreeg te veel ruimte, wij maakten de kansen niet af en er werd te veel op elkaar gemopperd. Wat dit team nodig heeft, is iemand die voor rust zorgt en die de jongere spelers wijst op waar ze echt op moeten letten: het voetbal."

UNO speelt volgende week thuis tegen de nummer 6 HBC. UNO zelf staat nu 10e.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie