Clinic deelnemers
Clinic deelnemers RTC Hoofddorp

Geslaagde fietsclinic RTC-Hoofddorp

26 maart 2023 om 15:22 Sport Deel je nieuws

Op zondag 26 maart heeft Rijwieltoerclub Hoofddorp een goede eerste fietsclinic gehad. De weersvoorspellingen voorspelden veel regen maar omdat de ervaring leert dat het weer vaak beter is dan verwacht besloten we van start te gaan. Gelukkig viel het allemaal reuze mee. We hebben één echte bui gehad met daaromheen wat miezer.

De ochtend begon met een introductie over het fietsen in groepen en veiligheid op de fiets. Je houden aan de verkeersregels staat daarbij met stip op nummer één. Na de koffie en een korte introductie van de deelnemers en vrijwilligers zijn we een rit van 30 km om de Westeinderplassen gaan rijden.

De rit ging vanaf het clubgebouw aan de Hoofdweg in Hoofddorp naar Leimuiden, waarna we via Aalsmeer dan weer terug fietsten naar het clubgebouw. De enkele bui en stevige wind was voor een aantal nieuwelingen op de fiets een uitdaging, maar iedereen kwam na afloop enthousiast terug. 

De fietsclinic bestaat in totaal uit drie zondagen. Op 2 april gaan we een rit van 45 km rijden. Aanmelden kan nog via onze website. Lijkt het je leuk om mee te fietsen? Opgeven kan via onze website www.rtc-hoofddorp.nl onder fietsclinic. 

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie