Design in Nissan dealershowroom van Hoeke Hoofddorp

10 oktober 2016 om 00:00 Zakelijk

De beleving die je als klant bij een autodealer ervaart, richt zich niet langer alleen maar op de tentoongestelde modellen. Steeds vaker staan de voertuigen in een door het merk ontwikkelde showroominrichting. De 30 jaar bestaande dealer Hoeke in Hoofddorp legt momenteel de laatste hand aan de compleet vernieuwde showroom met die Nissan uitstraling.

Directeur Patrick Hoeke: "Trend en Lifestyle is het thema van deze Special. Wanneer ik dat op ons merk en bedrijf betrek, kom ik op twee zaken uit. Allereerst onze nieuwe showroom en natuurlijk de nieuwe Micra. Het moderne model dat Nissan tijdens de Salon van Parijs presenteerde."

"Natuurlijk zijn de grote lijnen van de inrichting vanuit het merk bepaald, maar als dealer kun je daar wel je eigen touch aan geven. Er is gekozen voor een lichte tegelvloer met donkere kleurenaccenten en een donker plafond. Daar tussenin hangt een grote ronde cirkel als een soort lampenkap. Het totale meubilair is aangepast op de nieuwe uitstraling, waarbij we waar mogelijk ook gebruik maken van iets als iPads. Daarin blijven we echter bij de waarden die de klanten van ons verwachten en zoeken naar de informatiemogelijkheden die daar bij passen. Nu de showroom bijna klaar is, zal ook het after sales gedeelte in dezelfde stijl geïntegreerd worden. Daarmee komt de klant straks centraal binnen en kan naar links afbuigen voor de sales en naar rechts voor de after sales", vervolgt Patrick Hoeke.

De Nissan die even lang bestaat als het Haarlemmermeerse dealerbedrijf is de Micra. "Net als dat model gaan wij ook met onze tijd mee", vervolgt Hoeke. "De nieuwe Micra is echt supermooi, heeft een opvallende styling, de nieuwste veiligheids- en aandrijftechniek. In zijn nieuwe gedaante is hij in niets te vergelijken met de vorige generaties. Alhoewel, vertrouwde Nissan waarden als kwaliteit en duurzaamheid zijn daarbij behouden. Iets waar wij als bedrijf ook in investeren. De nieuwe Mirca is een auto waar wij veel van verwachten en die het heel goed zal doen in onze nieuwe showroom! Dat zal naar verwachting begin 2017 worden."

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie