Een makelaar die met je meedenkt

26 september 2017 om 00:00 Zakelijk

HOOFDDORP De rente staat historisch laag en het aanbod aan woningen, zeker in de categorie tot 3 ton, is niet bijzonder groot. Een overspannen woningmarkt dus en juist dan is het goed om iemand naast je te hebben die de rust en het overzicht bewaart, met je meedenkt en het aankoop- of verkoopproces van A tot Z begeleidt. "Wij van Goedhart Makelaars & Taxateurs willen en kunnen dat graag doen."

Die 'wij' zijn Marga Moolhuizen, Edwin van der Pol en Bram Bodelier die vorig jaar september de nieuwste vestiging openden in Hoofddorp. Een logische stap, aldus Bram Bodelier die een aantal jaren geleden het bedrijf overnam van initiatiefnemer Ad Goedhart. Die startte het bedrijf in 1975, midden in Het Groene Hart. In de jaren die volgden, kwamen er meerdere vestigingen bij waardoor Goedhart Makelaars & Taxateurs anno 2017 actief is in een regio tussen Amsterdam, Bollenstreek en Alphen a/d Rijn.

"Het is een mooie, en ook diverse regio. Veel open ruimte, maar ook een duidelijk verstedelijkt gebied met veel aanbod aan verschillende woningen. Ideaal dus voor mensen die de drukte vaarwel willen zeggen en die rust en ruimte zoeken. Maar ook voor mensen die graag de andere kant op willen. Die dichter bij allerlei voorzieningen willen wonen. Zoals je die hier in Hoofddorp en omgeving vindt. Winkelcentra, uitgaan, medische zorg - het is allemaal op korte afstand van elkaar aanwezig."

Vervolgens: "En al is het niet in een hoog tempo - hier wordt ook nog gebouwd, waardoor er sprake is van een bewegende woningmarkt. Mensen die op zoek zijn naar hun eerste woning, mensen die op zoek zijn naar iets groters of huizenbezitters die juist kleiner willen gaan wonen. Die mensen willen wij graag helpen bij het maken van de juiste keuze en dat kunnen we ook. Op de Goedhart manier."

Dat is, bevestigen Marga en Edwin, altijd één contactpersoon en mede daardoor optimale persoonlijke aandacht voor vragen en wensen, met veel ervaring en deskundigheid en met kennis van de markt. "We zijn dienstverleners en zo willen we het ook invullen. Wij luisteren goed naar de wensen. Kijken samen naar de mogelijkheden. En omdat het kopen of verkopen van een woning geen 9 tot 5 kwestie is, zijn we ook buiten kantoortijden bereikbaar. Dus ook op zaterdag en als het nodig is, zelfs op zondag."

Daarbij hanteert Goedhart Makelaars & Taxateurs ook nog eens het zogeheten no cure no pay-systeem en er is geen opstarttarief. "Wat we wel doen is vrijblijvend en gratis langskomen zodra er verkoopplannen zijn. We nemen dan alle vragen door en geven advies over eventuele vervolgstappen. Dan heeft de verkopende partij in ieder geval een helder beeld en wordt besloten met ons in zee te gaan, dan kan men rekenen op een bijzonder breed pakket aan diensten. Denk aan zaken als presentatie (ook via internet), pr, potentiële kopers informeren en inzetten van sociale media. Indien gewenst kunnen we ook de noodzakelijke informatie verstrekken op het gebied van hypotheken. Met Marga hebben we een echte specialist op dat gebied in huis."

Voor meer informatie en/of een afspraak maken:

www.goedhartvastgoed.nl, Hoofdweg 667A in Hoofddorp.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie