Jubileum Kerstshow bij Global Garden groter-dan-groot

25 oktober 2017 om 00:00 Zakelijk

"Trots op mijn creatieve team"

Désirée van Ommen

HAARLEMMERMEER - De kerstshows worden elk jaar weer mooier en grootser. Zo ook bij tuincentrum Global Garden. "We hebben weer een gigantische show vanaf half oktober. Het is onze tiende kerstshow. Er is zeven weken lang hard aan gewerkt door ons eigen creatieve team met vaste medewerkers. Ik ben supertrots op hen én op het resultaat," aldus Mart Vester van Global Garden.

De potten en tuinmeubels hebben inmiddels plaatsgemaakt voor kerststallen, kerstarrangementen die ter plekke op maat worden gemaakt, kandelaars, wijnrekken, houten stronken en bijzettafeltjes. De liefde, warmte en tijd die erin gestoken is, kun je terugzien op 3000 vierkante meters. 500 vierkante meters daarvan is voor de verlichting. Vester: "Het is een enorme trend steeds meer verlichting binnen en buiten. Er zijn veel sfeerlampjes en led. Werkelijk alles kan verlicht worden in deze donkere dagen. Elk jaar doen we nieuwe ideeën op tijdens internationale beurzen. Je ziet steeds meer natuurlijke producten in huis. Een van onze hoofdthema's is geinspireerd op de natuur en daarom zijn veel natuurlijke materialen verwerkt in onze kerstshow. We hebben ook een groot aanbod van producten rondom het thema VT Wonen. Het gaat dan vooral om accessoires zoals kerstlakens, krukjes en schalen. Global Garden heeft wel 1000-en-1 producten".

Sfeervolle ambiance

Bezoekers zullen in het tuincentrum aan de Hillegommerdijk zeker hun ogen uitkijken. Alles is even mooi gestyled. "Wij presenteren en decoreren onze producten met zorg in een sfeervolle ambiance. Met bijpassende achtergrondmuziek. Dat varieert van de bekende kerstliedjes tot muziek van André Rieu of muziek van de boerderij. Bij binnenkomst wanen bezoekers zich in een heuse boerderij met tractor en echte schapen. Leuk ook voor de kinderen, die de dieren hier gewoon mogen aaien. Speciaal voor hen is er een speelhoek en zijn er spelende beren en andere leuke bezienswaardigheden." Maar het gaat niet alleen om het kijken, maar vooral om het beleven van de ultieme kerstsfeer. Een kerstsfeer die jong en oud zal aanspreken. Iedereen kan zich hier laten inspireren.

Rood-goud-zilver

Ook het traditioneel rood zien we weer volop terug in de kerstshow. Zilver, goud, en rood zijn echte kerstkleur-klassiekers maar ze zijn nu volop bezig aan een revival. Meer rode kleurnuances met glimmend zilver en goud dan ooit tevoren bij Global Garden. "Uiteraard kan hier ook een fraaie kerstboom aangeschaft worden van uitstekende kwaliteit. We hebben kunst kerstbomen in alle soorten en maten die niet van echt te onderscheiden zijn. En de echte bomen. Van Blauwsparren tot Amorica's , van Fijnsparren tot Nordmannen. Ze zijn te koop in alle groottes en alle prijsklassen. Onze klanten komen van heinde er ver, van Den Haag tot Alkmaar. We hebben ook een restaurant waar goed gegeten kan worden en meer dan voldoende parkeergelegenheid."

De kerstshow is 7 dagen per week geopend tot 10 januari 2018. Bezoekers zijn van harte welkom. Ma t/m vr 9-18, za 8-5, zo 11-5. Hillegommerdijk, Zwaanshoek.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie