Afbeelding
Pixibay

Maximale zege voor heren 'MeerSquash in DPD Eredivisie

17 oktober 2019 om 09:15 Overig

HOOFDDORP Het eerste herenteam van 'MeerSquash heeft in de DPD Eredivisie de eerste overwinning geboekt. In Amsterdam waren de Hoofddorpers woensdagavond met 12-0 veel te sterk voor Squash City.

Na een nederlaag in het openingsduel tegen titelfavoriet Coulisse/Twente, was een duidelijke zege in speelronde twee bittere noodzaak voor 'MeerSquash om niet meteen te ver achterop te raken in de strijd om de landstitel. Daarin slaagde de Hoofddorpse formatie woensdag glansrijk.

GOEDE SPOOR De Nieuw-Zeelander Paul Coll, de Duitser Tim Weber en Hoofddorper Bart Ravelli zorgden in de Nederlandse hoofdstad voor de punten voor 'MeerSquash. Ravelli zette zijn ploeg met een gedecideerde 11-4, 11-4, 11-6 zege op landgenoot Nick Kuys op het goede spoor, waarna kopman Coll met een 11-5, 11-5, 11-3 winstpartij tegen de Engelsman James Peach de overwinning veilig stelde.

De 11-6, 11-6, 11-9 overwinning van Weber op de Spanjaard Joel Jaume zorgde er vervolgens voor dat 'MeerSquash het maximale aantal punten mee naar huis kon nemen.

VIJFDE PLAATS Door de winst stijgt 'MeerSquash met dertien punten uit twee duels naar de vijfde plaats in de hoogste divisie van de Nederlandse squashcompetitie. Belangrijker is echter dat de achterstand op koploper Coulisse/Twente (21 uit 2) met drie punten is verkleind. CS Drachten/Froconsur (19 punten), Victoria Rotterdam (17 punten) en Labee Group/Squash Ridderkerk (15 punten) staan ook nog boven de Hoofddorpers.

Over 2 weken, woensdag 30 oktober, staat de volgende wedstrijd op het programma voor 'MeerSquash in de DPD Eredivisie. Dan spelen de Hoofddorpers in eigen huis tegen Labee Group/Squash Ridderkerk.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie