Afbeelding
Stevepb / Pr

HealthCity wordt Basic-Fit

Overig

HOOFDDORP De HealthCity-vestiging in Hoofddorp wordt overgenomen door Basic-Fit. Per september zal de sportschool een gedaantewisseling ondergaan en ook zullen er een aantal faciliteiten veranderen, zo legt de sportschool uit in een bericht aan haar leden.

De sportschool legt in het bericht uit wat er onder andere veranderd. Er worden faciliteiten toegevoegd zoals virtuele groepslessen (GXR lessen), virtual cycling en een Yanga Sports Water automaat. De virtuele groepslessen kan je de hele dag door volgen, zonder extra kosten. Daarnaast blijven de live groepslessen bestaan. Het zwembad, wellness en kidsclub zullen gesloten worden.

Leden zien hun huidige HealthCity lidmaatschap per 1 september automatisch omgezet worden naar een vier-wekelijks Basic-Fit Comfort Flexibel lidmaatschap inclusief live groepslessen en Yanga Sports Water. Het basisabonnement kost 19,99 per vier weken, daar komt nog 5 euro bovenop voor de live groepslessen en 4 euro voor de Yanga Sports Water. Ook biedt Basic-Fit een premium lidmaatschap, wat inhoudt dat je een vriend of vriendin mee mag nemen en ook is de pas overdraagbaar binnen hetzelfde gezin. 

"Indien je ervoor kiest om niet mee over te gaan naar Basic-Fit of als je geen gebruik wilt maken van de live groepslessen of Yanga, dan kan je zowel je complete lidmaatschap als alleen de live groepslessen of Yanga tot 1 oktober 2020 opzeggen in de club. Daarna is het bij Basic-Fit mogelijk om per vier weken op te zeggen", aldus de sportschool.

Het management zegt jarenlang met veel plezier de vestiging geleid te hebben. "Wij kijken terug op een geweldige tijd met onze teamleden en op zeer bijzondere en leuke momenten met onze leden. In de huidige, veranderende markt, is voor ons echter de tijd aangebroken om deze club over te dragen aan Basic-Fit. Fitness toegankelijk maken voor iedereen is hun motto. In deze schitterende vestiging kan aan deze visie op een mooie manier invulling worden gegeven en worden neergezet."

Wie vragen heeft, kan zich wenden tot het team in de sportclub.

advertentie
advertentie