Ramic (met baard) wordt gefeliciteerd met de 1-0 (penalty).
Ramic (met baard) wordt gefeliciteerd met de 1-0 (penalty). Jos van Rooijen

Hoofddorp (zon) krijgt de doelpunten nog te makkelijk tegen

19 maart 2018 om 07:32 Sport/sport

HOOFDDORP S.V. Hoofddorp (zon) speelde zondag 18 maart zeker geen fraai voetbal waar je als publiek warm van wordt. Maar na 90 minuten stond er wel 3-2 op het bord en daar gaat het uiteindelijk wel om, volgens hoofdtrainer Jerry Verschoor,

Hijzelf had het met de harde wind en lage temperaturen ook koud gehad, maar dat gevoel was hij wel snel kwijt nadat de leidsman in het geel voor het laatst had afgefloten. "Vandaag winnen om zo voldoende afstand te houden van de onderste regionen – dat was het doel en dat is gelukt."

Dat gebeurde mede met dank aan de doelpuntenmakers Jasmin Ramic (penalty), Lars van Rijn (rondde fraaie aanval goed af) en Sven Wierda (een van de goede aanvallen in de tweede helft met wind mee).

"EDO is een stugge tegenstander en ook vandaag hadden we het er lastig mee. Maar het doel is geslaagd. Daar gaat het om."

Volgende week speelt Hoofddor (zon) uit tegen AFC dat 6e staat. Het team van Jerry Schoor staat daar meteen achter maar wel met 5 punten verschil. Er moeten nog 8 wedstrijden gespeeld worden.