Sc Badhoevedorp onderuit met een lach

1 april 2018 om 20:11 Sport/sport

BADHOEVEDORP Sc Badhoevedorp verloor met 3-1 van HYS. Ondanks de nederlaag was trainer Patrick de Meijere niet ontevreden. Er werd samen met de trainer van de tegenstander zelfs hard gelachen om de arbiter.

Badhoevedorp was met een grote groep naar Haarlem gegaan. Er waren liefst vier wisselspelers en dat is voor de Meijere een ongekende luxe. In de eerste helft kreeg de tegenstander zeker zeven grote kansen. Er werd er maar een benut. In de tweede helft begon Badhoevedorp sterk en was er zeker kans op de gelijkmaker. Door een enorme blunder kreeg de tegenstander echter een strafschop , die werd benut. HYS kon daarna te makkelijk op 3-0 komen. In de slotfase gaf de arbiter opnieuw een strafschop.

De Meijere: ‘’Dat was deze keer voor ons. De reden was totaal absurd, er werd geen enkele overtreding gemaakt en we dachten eerst aan 1 april. De trainer van HYS kwam ook niet bij van zoveel waanzin.’’ Ryan Parach kon op fraaie wijze de bal achter de doelman knallen. Badhoevedorp neemt het volgende week thuis op tegen Heemstede.