Badhoevedorp fors onderuit

23 april 2018 om 10:13 Sport/sport

BADHOEVEDORP Sc Badhoevedorp verloor met 7-1 van Nautilus. Anders dan de uitslag doet vermoeden was het spel van het team van trainer Patrick de Meijere het eerste half uur niet slecht.

Badhoevedorp liet in de openingsfase goed voetbal zien en kreeg al snel kansen. Toch kwam de Amstelveense tegenstander op voorsprong. Badhoevedorp hield het hoofd koel en kon via Mo op gelijke hoogte komen. Na een half uur dupeerde een speler van Badhoevedorp zijn team. De Meijere:  ‘’Ik had vooraf nog zo gezegd dat ze niet in moesten gaan op provocaties. Dat kwam helaas bij een speler niet over en we moesten verder met tien man. Dat was direct het keerpunt in de wedstrijd.’’ Met rust stond het 2-1. In de tweede helft viel Badhoevedorp terug en moest vijf treffers incasseren.

De Meijere:  ‘’Vervelend dat het zo gelopen is. We krijgen nu twee weken rust en daarna spelen we tegen koploper Geel Wit.’’