Jeugdschaatsen ijsbaan
Jeugdschaatsen ijsbaan A van Tol

Jeugdschaatsen IJsclub de Blauwe Beugel

29 augustus 2021 om 13:56 Sport Deel je nieuws

Jeugdschaatsen IJslub de Blauwe Beugel.

Terwijl de meeste van ons allen nog in korte broek lopen, en genieten van de nazomerweer , zijn de leden van IJsclub de Blauwe Beugel uit Rijsenhout weer volop in training voor het winterseizoen.

Dit jaar is er wederom  voor  gekozen om de veldtraining  in een andere vorm te geven als voorheen.  Op maandagavond trainen de senioren en de jeugd op het ijsclubterrein aan het Konnetlaantje,  onder leiding van een ervaren trainer worden de  leden weer klaargestoomd  voor het ijs.

Op dinsdag en woensdagavond vindt de skeelertraining plaats op de skeelerbaan in Kudelstaart en op donderdagavond is er een fietstraining vanaf het clubgebouw, en wordt er voornamelijk getraind op duur en interval.

Jeugdschaatsen                                                                                                                                                      Op zaterdagmorgen 25 september wanneer de ijsbaan weer haar deuren opent  start ook  het jeugdschaatsen op de Kennermerijsbaan in Haarlem . Vanaf 8.20 geeft een zeer enthousiaste gediplomeerde  groep trainers schaatslessen aan kinderen van 6 t/m 13 jaar. Op hun eigen niveau en spelenderwijs word in twintig lessen de jeugd het schaatsen bijgebracht, met rond de kerst een heus wedstrijdje en in maart als afsluiting een Elfdorpentocht.

Er is nog voldoende ruimte om je aan te melden, je kunt kiezen uit 10 lessen, of de gehele 20 lessen. Dus doe dit een op tijd en schroom niet, wie is er vroeger niet op de sloot achter een stoel begonnen! Opgeven kan bij www.ijsclubdeblauwebeugel.nl-jeugdschaatsen.

Dit jaar is er ook weer  speciaal aandacht voor de veiligheid van de jeugdschaatsertjes. Ijsclub de Blauwe Beugel heeft een groot aantal helmen aangeschaft welke u tegen een borg kunt huren , ook krijgt men hierbij een hesje en schaatstas in bruikleen.

Inschrijven voor het komende seizoen
Enkelen jeugdleden  hebben de weg naar het aanmeldingsformulier op de nieuwe website gevonden: de inschrijving staat weer open !!! Dus  schrijf je zo snel mogelijk in.

Je kan je voor de zaterdagochtend aanmelden via het www.ijsclubdeblauwebeugel.nl - Jeugdschaats-aanmeldingsformulier.
 

Zo ziet u maar, ook in de zomer is IJsclub de Blauwe Beugel zeer actief met de voorbereidingen voor het winterseizoen. Voor meer informatie kun u gaan naar www.ijsclubdeblauwebeugel.nl

Jeugdschaatsen natuurijs
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie