Hoofddorp (zon) sluit af met drie treffers

27 mei 2018 om 19:55 Sport/sport

HOOFDDORP Nog één keer trainen en één gezellige avond, en dan zit voor Hoofddorp zon het seizoen er definitief op. Een mooi seizoen, aldus hoofdtrainer Jerry Verschoor die de club gaat verlaten. "Het is mooi zo. De doelstelling (handhaven) is meer dan gehaald, want we eindigen zelfs op een 7e plaats en dat als promovendus in deze 1e klasse. Wie weet had er iets meer in gezeten, maar alles overziend mogen we tevreden zijn."

Dat is hij voor een deel ook over de laatste uitwedstrijd tegen Legmeervogels. Een prima eerste helft die helaas gevolgd werd door een duidelijk mindere tweede. Gezien de tussenstanden op de andere velden bleek er na de eerste 45 minuten niets meer te halen voor Hoofddorp, alleen nog wel voor Legmeervogels. Die stak er na de thee beduidend meer energie in waardoor het van 1-1 (Yanick Steffens), 1-2 (prachtige omhaal van topscorer Sven Wierda) en Raven Bergwijk 5-3 werd.

"Jammer dat we die lijn van de eerste helft niet hebben vastgehouden want het was misschien wel de beste van dit seizoen. Wie weet ga je dan de vakantie in met winst en dat is dan een mooi aandenken voor het nieuwe seizoen. Nu doe je dat met een 5-3 verlies en een feestje op donderdagavond. Maar dat is ook goed natuurlijk. Je start in ieder geval weer in de 1e klasse."

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie