Aankondiging bedrijvencompetitie
Aankondiging bedrijvencompetitie M. Stap

14e jaar bedrijventennis in Abbenes, Haarlemmermeer

4 maart 2020 om 08:52 Tennis Deel je nieuws

De gezelligste en sportiefste afsluiting van de werkweek tijdens het zomerseizoen heeft u met uw collega’s bij de SVA Bedrijventenniscompetitie! En wist u dat sporten met collega’s effect heeft op de productiviteit en collegialiteit op de werkvloer?

In 2020 wordt op vrijdagavond de SVA Bedrijventenniscompetitie voor de 14e keer georganiseerd bij Sportvereniging Abbenes (SVA). Deze competitie is uitermate geschikt voor bedrijven- en vriendenteams. Naast vooral gezelligheid gaat het er natuurlijk wel om wie er met de grote wisselbeker naar huis gaat!

 

Bedrijven- en vriendenteams

De bedrijvencompetitie is speciaal voor bedrijven- en vriendenteams in het leven geroepen om sportief de week af te sluiten op de tennisbaan. Ieder team bestaat minimaal uit twee personen, maar meer mag altijd. Er wordt 10 vrijdagavonden gespeeld, van juni tot medio september, waarbij tijdens de zomervakantie een pauze wordt ingelast. Teams spelen meestal 7-8 van de tien avonden, per avond twee partijen van 1 uur. Er wordt gespeeld van 18.00-22.00 uur, voorafgaand en tussendoor kan er gegeten en gedronken worden op het park.

Binnen een aantal weken gaat ook ons SVA bedrijvencompetitie promotieteam op stap. We gaan proberen weer meer bedrijven enthousiast te maken voor deze sportieve uitspatting met de collega’s te hebben. Uit onderzoek is gebleken dat je in het zweet werken met collega’s geen gek idee is.  Bedrijfssport – en dus sporten met collega’s – heeft zeer positieve effecten op de productiviteit van werknemers én op het terugdringen van ziekteverzuim. Dus hup, tennisschoenen op vrijdag in de werktas en gaan! En samen sporten met collega’s bevordert ook nog eens het teamgevoel. Wat wil een goede baas nog meer?

 

Inschrijven tot 27 maart 2020

De competitie is een mooie manier om collega's op een andere manier te leren kennen. Er is plek voor zowel heren-, dames- als gemengde teams: kortom een genderneutrale competitie!

Een sportief teamuitje voor slechts €50,- incl. BTW per team (team bestaat uit minimaal 2 deelnemers en er is geen maximum aan verbonden). Tevens is er geen niveau aan verbonden; iedereen mag en kan meedoen.

Heeft u interesse? Mail dan naar bedrijvencomp@svabbenes.nl voor inschrijfformulier of meer informatie. Wij kijken uit naar jullie aanmelding om er in 2020 weer een gezond en sportief jaar van te maken!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie