DIOS verrast eigen publiek met vier doelpunten

Voetbal

NIEUW-VENNEP De voetballiefhebbers die deze zondag kozen voor het bijwonen van de voetbalwedstrijd DIOS - Kickers '69 zijn niet voor niets naar het Schramacomplex geweest. In 90 minuten tijd kregen ze maar liefst vier doelpunten te zien waaronder één penalty, 6 gele kaarten, één rode, twee opstootjes en een thuisclub die het tempo hoog hield maar op de juiste momenten ook temporiseerde.

En ze hoorden en zagen hoe hoofdtrainer Dave Lange zich warm hield langs de lijn door duidelijk hoorbaar zijn team te coachen. Met aanwijzingen, met complimenten en met succes, want na 90 minuten stond een fraaie 4-0 op het elektronisch scorebord dat al binnen enkele minuten de 1-0 kon aangeven. Nummer 4 Emile van de Scheur kopte de bal doeltreffend in. Jordi Vrolijk zorgde voor rust voor de 2-0, waarna Jesse van Wees na rust vanaf de stip voor 3-0 zorgde. Van de Scheur maakte er met zijn tweede doelpunt uiteindelijk 4-0 van.

Dat er vlak voor tijd nog een speler van Kickers met rood af moest, is goed voor de spreekwoordelijke statistieken en de administratie kosten die hiermee gemoeid zijn.

Volgende week speelt DIOS opnieuw thuis, vanaf 14.30 uur, tegen S.J.Z.

advertentie
advertentie