Afbeelding
Eigen foto

Occasions van A-Point voortaan te vinden in Almere en Hoofddorp

13 maart 2019 om 15:07 Nieuws

HOOFDDORP Het A-Point Occasioncentrum is uit z'n jasje gegroeid en gaat verhuizen. Het nu nog in Amsterdam Zuidoost te vinden aanbod verhuist naar een nieuwbouwlocatie in Almere én naar de reeds bestaande vestiging in Hoofddorp.

De A-Point Groep kent een rijke historie en is al jarenlang gevestigd als totaalleverancier van mobiliteit in de regio Amsterdam, Haarlemmermeer en de Flevopolder. De groep vertegenwoordigt de merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. In al die jaren hebben ze zich in de autobranche ontwikkeld tot een begrip in mobiliteit.

GEGROEID Het Occasioncentrum in Amsterdam Zuidoost is zo succesvol, dat het uit z'n jasje is gegroeid. Genoeg reden voor A-Point om dit eens flink te gaan vieren. Het team van het Occasioncentrum is trots op de uitbreiding en wil dat graag laten merken.

Daarom wordt op 15, 16 en 17 maart de Mega Occasionshow gehouden. Klanten kunnen deze dagen profiteren van aanbiedingen als gratis 12 maanden volledige garantie, een financieringsactie van 4,99 procent, tijdelijk extra hoge inruilbedragen en op zaterdag een gratis portie patat. Daarnaast krijgen klanten bij aanschaf van een occasion een gratis Gazelle Esprit C2019 heren- of damesfiets.

ZICHTLOCATIES Beide nieuwe adressen liggen op zichtlocaties direct aan de snelweg A6 richting Lelystad en A4 richting Schiphol. Dit betekent dat de vestigingen voor de klanten en medewerkers gemakkelijk en snel bereikbaar zijn. Het personeel ziet enorm uit naar het moment van deze uitbreiding. " Niet alleen komen in deze twee vestigingen onze modellen beter tot hun recht, ook onze service kunnen we op een nog hoger niveau aanbieden. Met twee vestigingen bieden we onze klanten straks met recht het mooiste aanbod occasions." 

A-Point Almere is te vinden aan de De Strubbenweg 3, in Hoofddorp is A-Point te vinden aan de Jacobus Spijkerdreef 4. Meer informatie staat hier

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie