Feestelijke lancering onemeeting.com
Feestelijke lancering onemeeting.com Onemeeting.com

Scale-up Onemeeting.com biedt gemak en groeit fors

Nieuws Deel je nieuws

Onemeeting.com is een snelgroeiende intermediair in de zakelijke meetingsbranche en biedt een totaalaanbod aan vergader- en congreslocaties. In 2019 bemiddelde het platform internationaal >22.000 bijeenkomsten voor ruim 3000 opdrachtgevers.

Luc van Bussel is een belangrijke motor achter de scale-up. Het bedrijf investeerde in 2019 flink in softwaretechnologie, uitstraling én het team. Van Bussel: “Zakelijke boekers kunnen online zoeken en vergelijken tussen meer dan 1600 Nederlandse vergaderlocaties. We onderscheiden ons met een team van ruim 40 Meeting Experts die je direct gratis kunt bellen voor een boeking.  Gastvrijheid zit immers in persoonlijk contact.”

Gemak
Dankzij het geavanceerde algoritme kunnen boekers direct hun wensen doorgeven die op gekozen locatie nodig zijn. Van presentatiemateriaal tot lunch. Hospitality en gemak staan centraal. Met het nieuwe concept ‘Get Connected’ biedt Onemeeting.com comfort aan locaties die geen eigen marketing, sales of reserveringsafdeling willen exploiteren. “Steeds meer bijzondere locaties zoals musea en stadions beschikken over mooie, inspirerende vergaderruimtes. Het ontbreekt vaak aan exploitatiecapaciteit om deze ruimtes op de markt te zetten en alle commerciële, administratieve processen te organiseren”, aldus Kevin van Grondelle, Commerical Manager Onemeeting.com. Met deze aanpak kunnen ook deze locaties direct online geboekt worden. Het platform biedt hen een fulltime Meeting Expert die alle reserverings- en administratiezaken overneemt.

Internationaal
Nu de dekking in Nederland al excellent is, ligt de stap naar het buitenland voor de hand. Luc van Bussel: “We zijn al bezig met het ontsluiten van een netwerk van 280.000 locaties wereldwijd. Momenteel kunnen we deze locaties selecteren en voorstellen. Maar onze wens is om deze direct online via het platform te kunnen boeken.”

Duurzaam
Ook lanceert Onemeeting.com de mogelijkheid om iedere bijeenkomst klimaatneutraal te boeken. “Deze nieuwe service hebben we ontwikkeld op basis van een groeiende vraag uit de markt. Vooral (semi) overheden wijzen nadrukkelijk op de wens om duurzaam en bewust een bijeenkomst te boeken en te organiseren”, aldus Madeloes van Rooijen-Karremans, Directeur Onemeeting.com. Per arrangement is in samenwerking met Groenbalans de CO2-uitstoot berekend. Voor een kleine bijdrage wordt de uitstoot van bijeenkomsten vrijwillig gecompenseerd door een investering in het Gold Standard CO2-compensatieproject ‘Cleaner Cook Stoves’ in Afrika.

advertentie
advertentie