bij De Meerwinkel

27 september 2007 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Kringloopwinkel De Meerwinkel verzorgt op vrijdag 5 oktober twee creatieve workshops onder de titel ‘meubels pimpen’.

Tijdens de workshops laat interieurstyliste Marie-Gon Vos (bij velen bekend van diverse woontijdschriften en metamorfoseprogramma’s op tv) aan de deelnemers zien hoe zij van een oud meubelstuk weer een blikvanger kunnen maken.

Pimpen

Tijdens de workshops worden kleine meubels volledig omgetoverd. Kleine kastjes, tafeltjes, lampenkappen of stoelen worden door de deelnemers ‘gepimpt’ en daarbij wordt gebruik gemaakt van verschillende technieken zoals met eigen gemaakte interieurstickers.

Deelnemers kunnen zelf een klein meubelstuk van huis meenemen, maar De Meerwinkel zorgt dat er deze dag voor dat er ook voldoende kleine meubelstukken aanwezig zijn. Die kunnen tegen een klein prijsje gekocht worden.

De workshops beginnen om 10 en om 14 uur. Inschrijven kan via het aanmeldformulier dat op te halen is in De Meerwinkel of te downloaden op www.meerwinkel.nl Deelname kost 5 euro.

De Meerwinkel, vooral bekend vanwege de verkoop van goed werkend en heel tweedehands materialen, is gevestigd aan de Daalmeerstraat 9 in Hoofddorp.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie