27 september 2007 om 00:00 Nieuws

Geel Wit - DIOS 4-1 (2-0)

2-1 Arjen van de Maden

Gele kaart: Dave Schniedewind

“Geel Wit heeft geen slechte ploeg,” wilde Rick van IJzendoorn wel erkennen. “Maar we hebben het vandaag toch voor het grootste deel aan onszelf te wijten. Geel Wit heeft een grote, balvaste spits die behalve technisch ook vrij snel is. Daar omheen wordt veel bewogen en wij liepen teveel mee, in plaats van over te geven. We pakten de tegenstander niet aan, waren veel te lief. Ik miste beleving bij DIOS. We kwamen heel knullig op achterstand toen Olaf Maass goed redde en de bal opzij tikte. Maar Niels Griekspoor liep tegen die bal aan en passeerde daarmee zijn eigen doelman. Wij kregen ook onze mogelijkheden maar het werd vlak voor rust 2-0 toen Geel Wit profiteerde van een dekkingsfout. Kort na rust kwamen we terug tot 2-1 door een kopbal van Arjen van de Maden. Daarna gingen we beter voetballen en Gaby Meijer kreeg dé kans op de gelijkmaker. Hij schoot veel te slap in. De 3-1 was weer een klungelgoal, daarna werd het rommelig, maakte Geel Wit 4-1 en de score had zelfs nog hoger op kunnen lopen.”