Jennifer van Eijk viert haar 19de verjaardag op de paal

12 augustus 2010 om 00:00 Nieuws

Afgelopen weekend was het feest bij de paalzitters op het Bolle Olifantplein. Jennifer vierde haar 19de verjaardag en vrijdagavond om 24.00 werd er gezongen en was er champagne. “Zaterdag, mijn echte verjaardag, viel een beetje in het water, maar zondag was mijn hele familie op het terras. Dat is heel apart, je staat dan wel echt in het ‘middel’ punt ook al zit ik in op mijn paal,” glundert Jennifer. “Ik heb een hoop leuke cadeautjes en reacties gehad.”

Bert den Elzen na tijdsoverschrijding gediskwalificeerd NIEUW-VENNEP - Van de vijf paalzitters zijn er nog vier over. Vanmorgen zijn ze precies op de helft. Jennifer van Eijk vierde afgelopen weekend haar 19de verjaardag. Bert den Elzen is vorige week donderdag gediskwalificeerd wegens tijdsoverschrijding. De teller staat inmiddels op ruim 9.500 euro voor de goede doelen.

Martel Beekhuizen is een stuk minder te spreken. In de nacht van dinsdag op woensdag heeft het behoorlijk geregend en is hij de hele nacht bezig geweest zijn huisje droog te houden. “Ik ben boos, teleurgesteld en verdrietig tegelijk,” buldert dj Martel. “Al mijn apparatuur is naar de klote, de komende weken dus geen muziek meer. Ik denk dat het een bouwfoutje is, hier is het laatste woord nog niet over gesproken.”

De winnares van vorig jaar, Paula Bus, zit lekker in het zonnetje. Ze is weer helemaal terug. “De eerste week zat ik niet echt lekker in mijn vel. Ik moest weer even wennen. De rivaliteit tussen de deelnemers is ook anders dan vorig jaar. Er worden hier en daar wat scherpe opmerkingen gemaakt, maar eigenlijk stoor ik mij daar niet aan. Ik kijk uit naar de sit-off,” lacht Paula. Ook Bart Breedveld maak een ontspannen indruk. Hij is er nog steeds van overtuigd dat hij gaat winnen.

Bert den Elzen gediskwalificeerd

Te laat is te laat! Freddy Scheffer is heel duidelijk in zijn beslissing. Bert den Elzen was vorige week donderdag even een kwartiertje van zijn paal. Op het terras zat hij gezellig een biertje te drinken. “Ik kende die mensen niet eens waar ik gezellig mee aan tafel zat. En opeens ging daar mijn zoemer. Ik rende nog naar mijn paal, maar ik was te laat.”

Freddy heeft het ook gehoord en kon niet anders dan Bert diskwalificeren. Even was het heel stil op het Bolle Olifantplein. “Heel zuur voor Bert, maar hij is zelf ook heel scherp op de regeltjes, dus ik kon niet anders,” laat Freddy Scheffers weten. “Ik begrijp het wel,” zegt Bert, “maar toch ben behoorlijk teleurgesteld. Ik ben topfit, maar het is mijn eigen stomme schuld.”

Een fimpje met reacties van Bert en Freddy vindt men op www.hoofddorpsecourant.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie