Super seniorenmiddag tijdens Vierdaags Spektakel

12 augustus 2010 om 00:00 Nieuws

ZWANENBURG - Op de openingsdag van het Vierdaags Spektakel krijgen de ouderen van Halfweg en Zwanenburg een super seniorenmiddag aangeboden. Dit feest wordt gehouden op donderdag 26 augustus van 14 tot 16.30 uur in de feesttent op het Spektakelterrein aan de Troelstralaan. Zelfs vervoer per taxi is mogelijk.

De tent gaat open om 13.30 uur. Voor iedereen is er een heerlijk welkomstdrankje onder de nostalgische muziek van een draaiorgel. Om 14 uur begint de grote bingoshow om leuke prijzen. Rasartiest Zahi zorgt tussendoor voor de muzikale omlijsting. Een haringkar maakt het feest compleet.

Voor wie graag naar de feestmiddag wil komen maar zelf geen vervoer heeft stelt Taxi Alma uit Zwanenburg vervoer beschikbaar. Men kan zich voor deze service tot vrijdag 20 augustus aanmelden via (020) 497 33 18. Wel even vermelden of er een rollator of rolstoel meegaat.

Na het grote succes van vorig jaar gaat op de openingsavond Mebar Stars op herhaling. Iedereen vanaf 16 jaar die kan goochelen, dansen, live zingen, playbacken of een andere leuke act heeft kan zich opgeven via mebar.nl. Vanwege het jubileum worden ook oud-deelnemers opgeroepen nog een keer hun kunsten te komen vertonen.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie